nowmag.gr

Η ισραηλινή Wediggit και η Jamf θα διαχειρίζονται τις συσκευές Apple για οργανισμούς στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η Wediggit, η οποία είναι εξουσιοδοτημένη Apple Solution Expert (Ειδικός Λύσεων Apple) στο Ισραήλ, είχε ηγετικό ρόλο την τελευταία δεκαετία στην ταχεία διείσδυση των υπολογιστών Mac και των iPad στην αγορά της χώρας, καθώς και στην ένταξή τους στα εκπαιδευτικά και επιχειρηματικά συστήματα πληροφορικής. Οι υπολογιστές MacBook Pro έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς στις εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, καθώς και στις χρηματοοικονομικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις στο Ισραήλ, όχι μόνο λόγω της ποιότητάς τους, αλλά και των μοναδικών λύσεων και της υποστήριξης που προσφέρει η Wediggit.

Το 2016, η Wediggit άρχισε να προσφέρει λύσεις της Jamf σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς στο Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς λύσεων διαχείρισης, υποστήριξης και ασφάλειας δεδομένων για συσκευές Apple. Η Jamf διαχειρίζεται επί του παρόντος συσκευές Apple σε περισσότερους από 40.000 οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων στις 7 από τις 10 μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, στις 24 από τις 25 κορυφαίες παγκόσμιες επωνυμίες με την υψηλότερη προστιθέμενη αξία και στις 8 από τις 10 μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο σε βάση αποτίμησης αγοράς σύμφωνα με τον δείκτη Fortune 500. H Jamf εισήχθη στο NASDAQ τον Ιούλιο του 2020 και σήμερα αποτιμάται κατά προσέγγιση στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Wediggit διαχειρίζεται σήμερα 10.000 συσκευές Apple εκατοντάδων εταιρειών και οργανισμών στο Ισραήλ, μέσω των δυνατοτήτων της Jamf Pro. Αυτοί οι οργανισμοί περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τράπεζες, διεθνείς εταιρείες υψηλής τεχνολογίας με κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης στο Ισραήλ, φαρμακευτικές εταιρείες, υπουργεία, πανεπιστήμια και σχολεία.

Η σειρά εργαλείων διαχείρισης Jamf Pro παρέχει στα διοικητικά στελέχη των τμημάτων Πληροφορικής ολοκληρωμένες δυνατότητες διαχείρισης. Τα εργαλεία καλύπτουν ολόκληρο τον κύκλο ζωής των υπολογιστών Mac, συμπεριλαμβανομένου του καθορισμού ρυθμίσεων και προφίλ, της ανάπτυξης και εγκατάστασης, της διαχείρισης συσκευής, της παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο και της ασφάλειας δεδομένων, της διασύνδεσης με σύστημα ελέγχου ταυτότητας χρήστη, της διαχείρισης εφαρμογών, των εσωτερικών διαδικτυακών καταστημάτων των εφαρμογών για οργανισμούς, της διαχείρισης αποθεμάτων, των εργαλείων εξυπηρέτησης και πολλών άλλων στοιχείων.

 

Πηγή:  naftemporiki.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 2/12/2020)

You May Like This