nowmag.gr

Το Xiaomi Redmi Note 11 Series ετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή του… απόβαση, η οποία θα λάβει χώρα στις 26 Ιανουαρίου. Η εταιρεία έδωσε την ημερομηνία αυτή στη δημοσιότητα με ένα μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

H Xiaomi ετοιμάζεται λοιπόν, για την έναρξη της ευρωπαϊκής πορείας του Redmi Note 11 Series, από τα τέλη του Ιανουαρίου 2022 και έπειτα. Τα μοντέλα αυτά είναι ήδη διαθέσιμα σε αρκετές άλλες αγορές του πλανήτη, όπως η Κίνα και η Ινδία, ενώ τώρα έρχεται η σειρά της Ευρώπης να τα αποκτήσει.

Η σχετική ενημέρωση για την επικείμενη έναρξη της ευρωπαϊκής εμπορικής πορείας έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Xiaomi στο Twitter.

This year, our #RedmiNote11Series is ready to #RiseToTheChallenge!

Join us to witness the launch of this legend on January 26th at 20:00 (GMT+8)! pic.twitter.com/uAhHatRcN5

— Xiaomi (@Xiaomi) January 18, 2022

Από εκεί και πέρα, έχουν ήδη εμφανιστεί κάποιες φήμες που θέλουν τη Redmi Note 11 Series να ξεκινά από πολύ προσιτά επίπεδα, ίσως ακόμα και στα 250 ευρώ, αν και σε αυτή τη φάση δεν μπορεί αυτό να επιβεβαιωθεί.

Πάντως, περιμένουμε να γίνει διαθέσιμο και στα ευρωπαϊκά καταστήματα το Redmi Note 11 4G, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 680, οθόνη διαγωνίου 6.5 ιντσών, σε ανάλυση Full HD+, MIUI 12.5, τριπλή κάμερα 50 Megapixel πίσω και 8 Megapixel μπροστά, μπαταρία 5000 mAh και φόρτιση στα 18W.

Πηγή: techblog.gr
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 19/1/2022)

You May Like This