nowmag.gr

Το Xiaomi Smart Band 7 κυκλοφόρησε τον Μάρτιο στην Κίνα και τον Ιούνιο στον υπόλοιπο κόσμο και τώρα, η εταιρία θα φέρει την αναβαθμισμένη έκδοσή του στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε το Xiaomi Smart Band 7 Pro, το οποίο έχει μία 1,6 ιντσών AMOLED οθόνη και υποστηρίζει 150 διαφορετικά watch faces.

Η ανάλυση της οθόνης του ανέρχεται στα 486×280 με 326ppi, peak φωτεινότητα στα 500 nits, με αυτόματη φωτεινότητα και tempered glass για να προστατεύεται. Όπως βλέπουμε και σε άλλα έξυπνα ρολόγια, έτσι και εδώ, η Xiaomi το έχει εμπλουτίσει με πολλές λειτουργίες για την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση, όπως παρακολούθηση καρδιακών παλμών, μέτρηση του οξυγόνου στο αίμα και παρακολούθηση του ύπνου.

Επίσης, θα βρείτε 110 αθλητικές λειτουργίες, ενσωματωμένο σύστημα GNSS για να παρακολουθείτε τις διαδρομές σας χωρίς να σηκώνετε το κινητό σας, ενώ παράλληλα είναι αδιάβροχο έως και 5ATM κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε να το φοράτε όταν κάνετε ντους ή όταν πάτε για κολύμπι.

Το wearable είναι συμβατό με συσκευές Android (6.0 ή νεότερη) και iOS (12 ή νεότερη) και συνδέεται μαζί τους μέσω Bluetooth 5.2, ενώ η μπαταρία του θα διαρκεί έως και 12 ημέρες.

Το Xiaomi Smart Band 7 Pro θα το βρείτε σε δύο χρώματα Black και Ivory, ενώ έχετε και διάφορες επιλογές για bands σε χρωματισμούς μπλε, μαύρο, ροζ και άλλους. Η τιμή του στην Ευρώπη ξεκινάει από τα €99.

Πηγή: https://unboxholics.com/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 6/10/2022)

You May Like This