nowmag.gr

Η Microsoft έχει προσαρμόσει πλήρως το λειτουργικό της σύστημα για τους υπολογιστές με την κυκλοφορία του Windows 10 και του Windows 11, και όπως ανακοίνωσε, αυτή τη στιγμή τρέχει σε τουλάχιστον 1.4 δισεκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως.

Οι υπολογιστές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, ιδίως μετά την εδραίωση της τηλεργασίας λόγω της πανδημίας της νόσου Covid-19, εξήγησε η εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα, η Microsoft ανέφερε τα εξής: Το Windows OS χρησιμοποιείται πλέον πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές μηνιαίως με τον συνολικό χρόνο που αφιερώνεται στα Windows να αυξάνεται κατά 10% σε σχέση με τα προ πανδημίας επίπεδα. Αυτό το τρίμηνο είδαμε σχεδόν 50% αύξηση σε άτομα που σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή τους για δημιουργικότητα, παιχνίδια ή για εργασία. Συνεχίζουμε να βλέπουμε ανθρώπους σε οργανισμούς, σχολεία και σπίτια να αναγνωρίζουν τα οφέλη ενός υπολογιστή.

Από την κυκλοφορία του Windows 11 τον Οκτώβριο, έχουμε δει μεγάλη ζήτηση και προτίμηση με τους ανθρώπους να δέχονται την προσφορά αναβάθμισης στο Windows 11 με διπλάσιο ρυθμό από αυτόν που καταγράψαμε για το Windows 10.

Το λανσάρισμα των Windows 11 συνεχίζεται, αλλά αναμένεται να λήξει στα μέσα του 2022.

 

Πηγή: techgear.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 2/2/2022)

You May Like This