nowmag.gr

Ένα νέο πρόβλημα εμφανίζεται στα Windows 11 και αφορά το USB σας, καθώς εμποδίζει ορισμένους χρήστες να αφαιρέσουν με ασφάλεια τις συσκευές τους, εάν η Διαχείριση εργασιών είναι ανοιχτή.

Κάθε φορά που συνδέετε μια συσκευή USB, ειδικά μια συσκευή αποθήκευσης, θα πρέπει πάντα να βεβαιωθείτε ότι την αφαιρείτε με ασφάλεια. Στα Windows 11, θα πρέπει να μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο USB στη γραμμή εργασιών και επιλέγοντας «Εξαγωγή» με το όνομα της συσκευής που θέλετε να αφαιρέσετε.

Αρκετοί άνθρωποι αναφέρουν ένα σφάλμα που τους εμποδίζει να το κάνουν όταν εκτελείται η Διαχείριση εργασιών. Αντίθετα, η προσπάθεια αποσύνδεσης της συσκευής USB αναγκάζει τα Windows 11 να μην ανταποκρίνονται για λίγα δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, εμφανίζεται ένα σφάλμα που λέει “Τα Windows δεν μπορούν να σταματήσουν τη συσκευή σας επειδή ένα πρόγραμμα εξακολουθεί να τη χρησιμοποιεί. Κλείστε όλα τα προγράμματα που ενδέχεται να χρησιμοποιούν τη συσκευή και δοκιμάστε ξανά αργότερα.”

Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται συνήθως όταν προσπαθείτε να εξαγάγετε μέσα USB που χρησιμοποιούνται ακόμα. Ωστόσο, αυτό το σφάλμα σημαίνει ότι λαμβάνετε αυτήν την προειδοποίηση ανεξάρτητα από το εάν η συσκευή USB σας χρησιμοποιείται και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Πηγή: https://techblog.gr/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 25/10/2022)

You May Like This