nowmag.gr

Η Microsoft κυκλοφορεί την ενσωμάτωση iCloud Photos για τo Windows 11 Photos, που είναι διαθέσιμη μέσω ενημέρωσης της εφαρμογής Φωτογραφίες που βρίσκεται στο Microsoft Store.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα θα πρέπει επίσης να πραγματοποιήσετε λήψη και να συνδεθείτε στην εφαρμογή iCloud για Windows, η οποία είναι επίσης διαθέσιμη στο Microsoft Store. Δημοσιεύστε το, θα χρειαστεί να επιλέξετε να συγχρονίσετε τις φωτογραφίες σας, κάτι που θα τους επιτρέψει να εμφανίζονται στην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Αυτή η δυνατότητα φέρνει ολόκληρη τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud στον υπολογιστή σας. Οι συνδρομητές αυτής της υπηρεσίας θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεό τους που τραβήχτηκαν και ανεβάστηκαν από τις συσκευές τους iPhone, iPad και macOS στον υπολογιστή τους με Windows 11.

Η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες των Windows 11 μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Δεν είναι διαθέσιμο στα Windows 10, τα οποία διαθέτουν την παλαιότερη εφαρμογή Φωτογραφίες.

Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα την εφαρμογή Apple Music στο Microsoft Store για Xbox. Η εταιρεία θα κάνει αυτή την εφαρμογή διαθέσιμη και στα Windows, μαζί με μια νέα εφαρμογή Apple TV. Αυτά αναμένεται να φτάσουν το 2023.

Πηγή: https://techblog.gr/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 11/11/2022)

You May Like This