nowmag.gr

Η Office Line A.E, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων Cloud στην Παγκόσμια αγορά και Microsoft Country Partner of the Year 2019 για την Ελλάδα, ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Κεντρικών Υποδομών Πληροφορικής του Ever Eden Beach Resort.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας αναβάθμισης των υποδομών πληροφορικής του ξενοδοχείου, η Office Line ανέλαβε την υλοποίηση ενός κομβικού έργου, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Με την ολοκλήρωση του έργου, η υποδομή της ξενοδοχειακής μονάδας είναι εξοπλισμένη με τεχνολογίες αιχμής, που της επιτρέπουν να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές του κλάδου.

Με τον  ψηφιακό μετασχηματισμό των κρίσιμων υποδομών του Ever Eden Beach Resort, όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής διαθεσιμότητας και ασφάλειας, κάτω από την ομπρέλα ενός σύγχρονου διαδραστικού περιβάλλοντος.

Ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Senior Technology Advisor της Office Line, δήλωσε σχετικά: «Ο ξενοδοχειακός κλάδος είναι ο πλέον ανταγωνιστικός στην χώρα μας, καθώς κάθε χρόνο φιλοξενεί εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μέλημά μας είναι να παρέχουμε στους συνεργάτες μας τις βέλτιστες τεχνολογίες, προκειμένου να είναι agile, να πρωτοπορούν στον τομέα τους και να δίνουν και αυτοί με την σειρά τους ‘’added value’’ στους πελάτες τους».

Ο κ. Αλέξιος Γρίβας, IT Manager του Ever Eden Beach Resort, ανέφερε ότι: «Στο Ever Eden Beach Resort στόχος μας είναι να παρέχουμε μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας. Το έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού των πληροφοριακών υποδομών μας έχει στον πυρήνα του αυτή τη φιλοσοφία, καθώς αυξάνει την ευελιξία, τη διαθεσιμότητα και την ασφάλεια των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, με στόχο να απολαμβάνουν οι επισκέπτες μας υψηλής ποιότητας εμπειρίες, σε όλο το “ταξίδι” τους μαζί μας, από την αναζήτηση, την κράτηση και τη διαμονή, μέχρι την loyalty επιβράβευση. Οι cloud based υπηρεσίες αποτελούν το δομικό στοιχείο στο οποίο παρέχεται όλη η εμπλουτισμένη διαδραστική εμπειρία των πελατών μας».

 

Λίγα λόγια για το Eden Beach Resort
Το Ever Eden Beach Resort Hotel προσφέρει σύγχρονες εγκαταστάσεις σε πλήρως λειτουργικά και άνετα δωμάτια. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στις ακτές της Αθήνας, το Ever Eden Beach Resort παρέχει σύγχρονη διαμονή και φιλικές υπηρεσίες, μόλις μια ανάσα από τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης. 

Λίγα λόγια για την Office Line
Η Office Line A.E. είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία Πληροφορικής, με ηγετική θέση στην παροχή λύσεων Cloud και υπηρεσιών Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ιδρύθηκε το 1997 και μετά από 22 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, βραβεύτηκε από την Microsoft ως Country Partner Of The Year για το 2019.

Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία και εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της, κατέχει πληθώρα Gold Microsoft πιστοποιήσεων για την παροχή cloud λύσεων κι εφαρμογών. Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες της και με ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των δεδομένων, υιοθετώντας τα διεθνή επιχειρηματικά πρότυπα για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών.

Διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατών στην παγκόσμια αγορά, αποτελούμενη από πολυεθνικές εταιρείες, oργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. 

Συνδεθείτε με την Office Line:

Facebook Linkedin YouTube

You May Like This