nowmag.gr

Η έβδομη εκδοχή του Apple Watch αναμένεται να φέρει ακόμα μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο στην οθόνη. Μάλιστα, οι πληροφορίες του Bloomberg αναφέρουν ότι φέτος θα δούμε την πρώτη σοβαρή σχεδιαστική αλλαγή για το smartwatch της Apple.

Εκτός από την κάσα, η οποία θα έχει πλέον διαγώνιο 41 και 45 χιλιοστών στις δύο διαθέσιμες εκδόσεις, άρα και μεγαλύτερο χώρο για την οθόνη, σε σχέση με τα όσα προσέφερε το Apple Watch 6, το νέο Apple Watch Θα είναι ελαφρώς διαφορετικό σχεδιαστικά και στο πλάι.

Το προφίλ του smartwatch εκτιμάται ότι θα είναι πιο λεπτό, πιο λείο και ίσως να εμφανίζεται αρκετά πιο μοντέρνο από το παρελθόν. Στο εσωτερικό του, το νέο Apple Watch πιστεύεται ότι θα φιλοξενεί έναν πολύ πιο ισχυρό επεξεργαστή, χωρίς να αναμένονται μεγάλες αλλαγές αναφορικά με τον εξοπλισμό παρακολούθησης των παραμέτρων υγείας του κατόχου του.

Όσοι περιμένουν να δουν έναν αισθητήρα θερμομέτρησης στο φετινό μοντέλο, μάλλον θα απογοητευτούν, αφού κάτι τέτοιο μοιάζει πιο πιθανό για το Apple Watch που θα κάνει την εμφάνισή του σε ένα χρόνο από τώρα.

Πηγή: techblog.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 1/9/2021)

You May Like This