nowmag.gr

Πληροφορίες που είδαν προσφάτως το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας θέλουν το iOS 13.5.1 να κάνει την μπαταρία του iPhone να χάνει πιο γρήγορα από πριν τη φόρτισή της. Οι πληροφορίες προέρχονται από τους κατόχους iPhone που το εγκατέστησαν και παρατήρησαν τη συγκεκριμένη αλλαγή προς το χειρότερο.

Η συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple ξεκίνησε να διατίθεται από τις αρχές Ιουνίου και έπειτα και έχει αναφερθεί ήδη ότι προκαλείται αυτή η πτώση της διαθέσιμης ενέργειας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ZD Net, μπορείτε να πάτε στο μενού Settings και μετά στο Battery και από εκεί να δείτε πόση ώρα είναι καταγεγραμμένο το Screen Off activity. Καλό θα είναι εδώ να δείτε μία μέτρηση μικρότερη της μίας ώρας.

Εναλλακτικά, μπορεί να κάνει ο κάτοχος iPhone tap πάνω στο Show Activity δίπλα στο Activity by app. Εδώ δεν πρέπει να δει πολύ μεγάλη διάρκεια σε μία δραστηριότητα παρασκηνίου. Μικρές διάρκειες είναι αποδεκτές, αλλά οι μεγαλύτερες υποδηλώνουν ότι υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι iPhone που έχουν παρατηρήσει και μία αυξημένη θερμότητα από τη συνεχόμενη λειτουργία της συσκευής τους, μετά την εγκατάσταση του iOS 13.5.1.

Η Apple ήδη εργάζεται πάνω στο επόμενο update, το iOS 13.6, το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο κοινό και αναμένεται να διορθώνει τέτοια προβλήματα. Γράψτε μας ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο, εάν είστε κάτοχος iPhone και έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο μετά την εγκατάσταση του iOS 13.5.1.

Πηγή: techblog.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 6/7/2020)

You May Like This