nowmag.gr

H Microsoft θέλει να επιταχύνει τον ρυθμό με τον οποίο γίνονται οι εγκαταστάσεις των Windows 11, σπάζοντας τον κύκλο της αναμονής. Είναι αλήθεια, πάντως, ότι έχουν εκφραστεί κατά καιρούς παράπονα για καθυστερήσεις στην διάθεση του νέου λειτουργικού συστήματος.

Η Microsoft σημειώνει ότι εάν ο υπολογιστής σας τρέχει μία έκδοση των Windows 10, από την έκδοση 2004 και ανώτερη, καθώς και εάν έχει γίνει η εγκατάσταση του τελευταίου συγκεντρωτικού update που είχε κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2021, τότε θα μπορεί να γίνει το κατέβασμα και η εγκατάσταση των Windows 11 στο σύστημά σας.

Ταυτόχρονα, η Microsoft έχει ενημερώσει το κοινό ότι είναι πλέον διαθέσιμο το συγκεντρωτικό update του Νοεμβρίου για τους υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows 10. H επιδίωξη της Microsoft είναι να γίνονται τα updates (τα συγκεντρωτικά) περίπου μια φορά το χρόνο τόσο στα Windows 10 όσο και στα Windows 11.

Μέχρι τα μέσα του 2022 θα είναι ανοιχτή η διαδικασία της αναβάθμισης των Windows 10 συστημάτων σε Windows 11, δεδομένου ότι πληρούν τις απαραίτητες τεχνικές προϋποθέσεις.

Πηγή: techblog.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 19/11/2021)

You May Like This