nowmag.gr

Οι φίλοι της Xiaomi έχουν πλέον έναν πιο βολικό, μοντέρνο και ακριβό(!) τρόπο για να περιηγηθούν στην πόλη, που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή, το νέο Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition.

Η ολοκαίνουργια έκδοση συνδυάζει στοιχεία σχεδίασης από κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων με την προηγμένη μηχανική σκούτερ της Xiaomi, προσφέροντας αξιοπιστία, στυλ και άνεση χωρίς συμβιβασμούς. Οι αναβάτες μπορούν να εκφράσουν το μοναδικό τους στυλ με τα εντυπωσιακά στοιχεία του Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition και το διακριτικό σήμα AMB κοντά στον πίσω τροχό.

Με την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία, το ολοκαίνουργιο σκούτερ μπορεί να ταξιδέψει με μέγιστη ταχύτητα 25km/ ώρα, έχοντας αυτονομία έως και 45km με μία μόνο φόρτιση. Ενώ κυριαρχεί το design, η ασφάλεια βρίσκεται στον πυρήνα του νέου μοντέλου, καθώς διαθέτει ένα αξιόπιστο σύστημα διπλού φρεναρίσματος, ελαστικά με αεροθάλαμο για την απορρόφηση κραδασμών και ενσωματωμένη οθόνη για απρόσκοπτη παρακολούθηση.

Η τιμή του Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition στην Ευρώπη θα είναι 799 ευρώ.

Δελτίο Τύπου

 

Πηγή:  techblog.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 9/2/2021)

You May Like This