nowmag.gr

Η Microsoft θέλει να ευχαριστήσει τους PC gamers που στήριξαν τις διάφορες πρόσφατες κυκλοφορίες της και έτσι αποκάλυψε πως έχει ένα δώρο για πολλούς από αυτούς.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, όλοι όσοι έπαιξαν κάποιο από τα Halo Infinite, Forza Horizon 5 και Age of Empires IV στο PC τους από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, μπορούν να απολαύσουν εντελώς δωρεάν για τρεις μήνες τη συνδρομητική υπηρεσία PC Game Pass.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά δεν ισχύει για όσους ήταν ήδη συνδρομητές της υπηρεσίας στην Xbox κονσόλα τους ή στο PC τους, αλλά αφορά μόνο όσους αγόρασαν τα εν λόγω παιχνίδια στο Steam ή στο Microsoft Store ή ενδεχομένως απλά έπαιξαν το free-to-play multiplayer του Halo Infinite.

Σε περίπτωση που πληροίτε τις προδιαγραφές, μπορείτε να διεκδικήσετε τους τρεις δωρεάν μήνες πατώντας εδώ. Να σημειωθεί πως μετά το πέρας των τριών μηνών της προσφοράς θα πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή για να μην χρεωθείτε αυτόματα κάποιο ποσό.

 

 

Για την ιστορία, το PC Game Pass είναι η αντίστοιχη υπηρεσία του Xbox Game Pass απλά για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Έτσι, προσφέρει πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται οι τίτλοι της EA, οι κυκλοφορίες των Xbox Game Studios και της Bethesda, καθώς και πληθώρα άλλων εμπειριών, μεταξύ των οποίων και αρκετοί PC-centric τίτλοι, όπως τα Total War: Warhammer III, Crusader Kings III κ.α.

Πηγή: unboxholics.com
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 19/4/2022)

You May Like This