nowmag.gr

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τα ανανεωμένα AirPods Pro 2, όμως νέες πληροφορίες έρχονται και για ένα νέο μοντέλο iPhone SE. Οι πληροφορίες έρχονται από την ιαπωνική ιστοσελίδα Mac Otakara, η οποία αναφέρει πως οι πηγές της είναι μέσα από την αλυσίδα παραγωγής της Apple.

Σύμφωνα με την πηγή, το νέο μοντέλο AirPods 2 θα έρθει με ελαφρώς αλλαγμένη θήκη, με τις διαστάσεις να ανέρχονται στα 21x46x54 χιλιοστά. Για σύγκριση, η θήκη των AirPods Pro που κυκλοφορούν έχει διαστάσεις 21×45,2×60,6 χιλιοστά. Δυστυχώς δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, πέραν τις φήμες ότι θα κυκλοφορήσουν σε δύο διαφορετικά μεγέθη.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον όμως έχει η αναφορά σε νέο iPhone SE (2021). Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε επισημάνει πως δε θα δούμε νέο μοντέλο τουλάχιστον μέχρι το δεύτερο εξάμηνο. Όμως, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει μαζί με τα AirPods Pro 2 τον Απρίλιο.

Βέβαια, όλα παραμένουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, όσο έγκυρη πηγή και να έχει αποδειχθεί η ιστοσελίδα Mac Otakara στο παρελθόν. Η ιστοσελίδα Tom’s Guide επισημαίνει πως οι δύο πηγές μπορεί να μιλούν για διαφορετικά μοντέλα, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για ύπαρξη ενός Plus μοντέλου στη σειρά iPhone SE.

Πηγή:  techblog.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 12/1/2021)

You May Like This