nowmag.gr

Μια μικρή επέτειο γιόρτασε το περιοδικό Meat News. To τεύχος Ιανουαρίου ήταν το 100ο, ένας σταθμός στο ταξίδι που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2013 και που χάρις στην εμπιστοσύνη της αγοράς κρέατος συνεχίζεται με αμείωτο ενθουσιασμό και διάθεση.

Καρπός της ίδιας έμπειρης ομάδας που ξεκίνησε την επαγγελματική ενημέρωση στον κλάδο του κρέατος πριν από 15 ολόκληρα χρόνια, το Meat News συνεχίζει να καταγράφει τις εξελίξεις, να επεξεργάζεται όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, να μεταφέρει γνώσεις και εμπειρίες με εγκυρότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια.

Δεκάδες είναι τα ρεπορτάζ, οι συνεντεύξεις, τα άρθρα που αποτυπώνουν την εξέλιξη ενός ζωντανού και δραστήριου κλάδου. Εκατοντάδες σελίδες γεμάτες από ιδέες, προτάσεις, εικόνες απευθύνονται κάθε μήνα στους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης του κρέατος. Αν φιλομετρήσει κάποιος προσεκτικά τις σελίδες των 100 αυτών τευχών μπορεί να βρει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας επαγγελματίας για να είναι πλήρως ενημερωμένος για όσα αφορούν τον τομέα του κρέατος, τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στην Ευρώπη και παγκόσμια.

Στην πορεία όλων αυτών των χρόνων εκατοντάδες είναι οι άνθρωποι που εμπιστεύθηκαν τα «Νέα του Κρέατος», δεκάδες είναι οι επιχειρήσεις που επέλεξαν να προβάλλουν το μήνυμά τους μέσα από τις σελίδες του περιοδικού.

Τα 100 τεύχη ήταν μόνο η αρχή. Ήδη κυκλοφορεί το τεύχος 101 και σύντομα με το #102 το Meat News θα λάβει μέρος στην έκθεση FoodExpo (12-14 Μαρτίου).

Διαβάστε το επετειακό τεύχος εδώ (https://meatnews.gr/meat-news-t-100/)

You May Like This