nowmag.gr

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Αυτό το μήνα η συντακτική ομάδα του περιοδικού NOW δοκιμάζει τη νέα κάμερα της D-Link, «DCS-8600LH». Η D-Link DCS-8600LH είναι μια Wi-Fi κάμερα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε το γραφείο ή το σπίτι σας καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου, όπου κι αν βρίσκεστε. Έχει ενσωματωμένο Wi-Fi και μπορεί να ανιχνεύει κίνηση και ήχο για να καταγράφει σε video όλα τα συμβάντα, κάνοντάς τα διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε μέσα από το διαδίκτυο. Διαθέτει πιστοποίηση IP65 που εξασφαλίζει τεράστια αντοχή σε ακραίες συνθήκες εξωτερικού περιβάλλοντος, ενώ έχει ενσωματωμένα IR LEDs και υποστηρίζει λειτουργία νυχτερινής όρασης.

Νέες δυνατότητες όσον αφορά στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το smartphone μας για να τραβάμε φωτογραφίες επιδιώκει να προσφέρει η Huawei με το λανσάρισμα του P30 Pro, μία εντυπωσιακή συσκευή που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα στο Παρίσι. Ενημερωθείτε για τα νέα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου  στο το 2ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Salonica Electronix 2019, που διοργανώθηκε από την εταιρία Libra Press. Το συνέδριο, φιλοξένησε και ανθρώπους από τον χώρο τον τηλεπικοινωνιών οι οποίοι μίλησαν στο πάνελ με θέμα «Συνδέσεις άνω των 100 Mbps», σχετικά με το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις υπερυψηλές ταχύτητες του σήμερα.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο της TP-Link Hellas την Τετάρτη 20 Μαρτίου στο ξενοδοχείο NJV ATHENS PLAZA, στο κέντρο της Αθήνας. H TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης και πάροχος προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας που περιλαμβάνει λύσεις για επιχειρήσεις και οικιακούς χρήστες, ξεκίνησε μία νέα σειρά σεμιναρίων τεχνικής κατάρτισης, η οποία απευθύνεται σε ηλεκτρολόγους μηχανικούς, τεχνικούς, εγκαταστάτες, τεχνικούς υπολογιστών, ακόμα και φοιτητές. Το περιοδικό NOW έδωσε το παρόν στο ξενοδοχείο και σας μεταφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Κανένας χρήστης του Διαδικτύου δεν είναι απρόσβλητος από τo hacking των υπολογιστών και την κλοπή δεδομένων. Ορισμένοι χάκερ έχουν τη δυνατότητα να εισβάλλουν στον υπολογιστή ενός τρίτου, αφού εντοπίσουν τη διεύθυνση IP του τελευταίου. Για την αποφυγή τέτοιων συμβάντων ίσως να χρειαστεί η χρήση ενός VPN. Διαβάστε σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του εν λόγω συστήματος.

Για πολλούς το σπίτι και το γραφείο είναι ένα και το αυτό. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητα, να εξοικονομήσει χρόνο και να δημιουργήσει μια ευέλικτη ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της οικογενειακής ζωής. Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να σημαίνει μία ασάφεια στα όρια μεταξύ του χώρου διαβίωσης και εργασίας και την θυσία τεχνολογικών προνομίων που προσφέρονται σε επίπεδο επιχείρησης, όπως η αξιόπιστη συνδεσιμότητα Wi-Fi!

Στον κόσμο των ασύρματων δικτύων, ο όρος Wi-Fi είναι συνώνυμος με την ασύρματη πρόσβαση γενικά, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα συγκεκριμένο εμπορικό σήμα που ανήκει στην Wi-Fi Alliance, μια ένωση που πιστοποιεί ότι τα προϊόντα Wi-Fi πληρούν τις προδιαγραφές του IEEE που αφορούν τα ασύρματα πρότυπα 802.11. Διαβάστε το σχετικό άρθρο και ενημερωθείτε για τα υφιστάμενα, αλλά και τα μελλοντικά πρότυπα Wi-Fi

You May Like This