nowmag.gr

Μαζί με ανανεωμένη εμφάνιση, αίσθηση εφαρμογής και νέες λειτουργίες, η Microsoft προχωρά και σε αλλαγή στην ονομασία της εφαρμογής.

Η διασύνδεση μεταξύ Android συσκευής και Windows PC είναι κάτι άκρως βολικό, περιορίζοντας την εναλλαγή μεταξύ συστημάτων, προσφέροντας μαζί επέκταση του χώρου εργασίας και διευκολύνοντας την πρόσβαση σε αρχεία, εφαρμογές και email. Και με στόχο να εξελίξει αυτή τη συνδεσιμότητα, η Microsoft ανακοίνωσε έκανε κάποιες αλλαγές στην Microsoft Your Phone εφαρμογή που ενσωματώνει στα Windows.

Όπως μαθαίνουμε, η ονομασία θα αλλάξει ονομασία από Your Phone σε Phone Link, που σημαίνει ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον με βελτιωμένες λειτουργίες. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν βελτιωμένες ειδοποιήσεις και καλύτερη πλοήγηση με καρτέλες. Η εταιρεία επίσης βελτίωσε τη διαδικασία αρχικής παραμετροποίησης και πως με τις επερχόμενες Windows 11 ενημερώσεις, απλα θα απαιτείται σάρωση ενός QR κωδικού. Μαζί με τις βελτιώσεις, δόθηκε ευκαιρία να αλλάξει η εμφάνιση, έτσι ώστε να μοιάζει περισσότερο στα Windows 11, κάνοντας ευκολότερη την εύρεση περιεχομένου. Κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές περιλαμβάνουν κυρτές γωνίες και απλοποιημένα εικονίδια.

spacer.png

Το Phone Link είναι μια καλή πρόταση για χρήστες που θέλουν μια ομαλή λειτουργία και μετάβαση μεταξύ PC και android smartphone. Ενημερώνοντας την εφαρμογή στα πρότυπα των Windows 11, η Microsoft πιστεύει πως οι χρήστες του Phone Link θα έχουν ακόμα καλύτερη εμπειρία με τις συσκευές τους. Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε και τη συνεργασία με την Honor, με την εφαρμογή Phone Link να υποστηρίζει τα μοντέλα HONOR Magic V, Magic 4 series και Magic 3 series.

Πηγή: insomnia.gr
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 6/4/2022)

You May Like This