nowmag.gr

Το Twitter σκέφτεται διάφορες προσεγγίσεις για την αύξηση των εσόδων του και μία από αυτές είναι και η λύση συνδρομής.

Ο επικεφαλής εσόδων του Twitter, Bruce Falck, δήλωσε: “Η αύξηση πηγών των εσόδων είναι ο κορυφαίος στόχος της εταιρίας μας. Θα μας δείτε να συνεχίζουμε να ερευνούμε και να πειραματιζόμαστε με διάφορους τρόπους για να διαφοροποιήσουμε περαιτέρω τα έσοδά μας πέρα από τις διαφημίσεις το 2021 και έπειτα. Αυτοί οι τρόποι μπορεί να περιλαμβάνουν συνδρομές και άλλες προσεγγίσεις που θα παρέχουν σε άτομα και επιχειρήσεις όλων των μεγεθών στο Twitter, πρόσβαση σε μοναδικές δυνατότητες και βελτιωμένες ευκαιρίες για δημιουργία περιεχομένου, βελτιωμένη ορατότητα και αυξημένη συμμετοχή.”

Ο Falck ανέφερε ότι η εταιρία βρίσκεται ακόμη σε «πολύ πρώιμο στάδιο» και δεν αναμένει να δει φέτος κάποιο «ουσιαστικό εισόδημα» που να αποδίδεται στις παραπάνω ενέργειες. Το επίκεντρο του Twitter θα εξακολουθεί να είναι η ανάπτυξη των διαφημίσεων.

Το Twitter δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια συνδρομής που εξετάζει, αλλά το Bloomberg ανέφερε ότι η εταιρία σκέφτεται να προσθέσει λειτουργία με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να πληρώνουν τους δημιουργούς που ακολουθούν ώστε να λαμβάνουν αποκλειστικό περιεχόμενο.

Ακόμη, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές του Bloomberg, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εξετάζει επίσης πρόσθετα έσοδα μέσω χρέωσης για υπηρεσίες όπως το TweetDeck ή άλλες προηγμένες λειτουργίες όπως η «αναίρεση αποστολής» ή επιλογές προσαρμογής στον λογαριασμό του χρήστη.

Πηγή:  insomnia.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 11/2/2021)

You May Like This