nowmag.gr

To ΤikTok δοκιμάζει ένα νέο streaming software για desktop που ονομάζεται TikTok Live Studio και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μεταδίδουν ζωντανά πλάνα από παιχνίδια και άλλες εφαρμογές, σύμφωνα με το TechCrunch.

Το software προς το παρόν δοκιμάζεται με μικρό αριθμό χρηστών σε ορισμένες δυτικές αγορές, όπως λέει το TikTok, αλλά η επίσημη σελίδα του στον ιστότοπο του TikTok φαίνεται να έχει καταργηθεί από τη δημοσίευση.

Με την κυκλοφορία του, το TikTok Live Studio θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια ενδιαφέρουσα αλλαγή για τη στρατηγική live streaming της πλατφόρμας. Συμπεριλαμβάνοντας το game streaming, το φέρνει σε ανταγωνισμό με το Twitch, το YouTube Gaming και το Facebook Gaming.

Σύμφωνα με τον Zach Bussey, ο οποίος μοιράστηκε screenshots του TikTok Live Studio στο Twitter, το software είναι σε αρχικό στάδιο. Όπως αναφέρεται, υποστηρίζει streaming τόσο σε οριζόντιο όσο και σε κατακόρυφο προσανατολισμό και μπορεί να αντλήσει πλάνα από παιχνίδια, μεμονωμένα προγράμματα, κινητές συσκευές και κάμερες.

Πηγή: techblog.gr
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 17/12/2021)

You May Like This