nowmag.gr

Η πρώτη beta του iOS 17.5 πιθανώς αναφέρεται σε ένα νέο Apple Pencil τέταρτης γενιάς, εν μέσω φημών ότι το αξεσουάρ θα ενημερωθεί σύντομα.

Η beta περιλαμβάνει μια κρυφή αναφορά κώδικα σε μια έκδοση “V4” του Apple Pencil, σύμφωνα με τον συνεργάτη του MacRumors, Steve Moser:

NumberOfApplePencilV1ConnectionsCount
NumberOfApplePencilV2ConnectionsCount
NumberOfApplePencilV3ConnectionsCount
NumberOfApplePencilV4ConnectionsCount

Ένα νέο Apple Pencil φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει μαζί με τα ενημερωμένα μοντέλα iPad Pro και iPad Air τον Μάιο. Η Apple αναφέρεται στην έκδοση USB-C του Apple Pencil που κυκλοφόρησε πέρυσι ως το Apple Pencil τρίτης γενιάς σε κώδικα iOS, επομένως το μοντέλο τέταρτης γενιάς θα ήταν μια νέα έκδοση που πιθανότατα θα διαδεχόταν το Apple Pencil δεύτερης γενιάς.

Ο πρόσθετος κώδικας στην έκδοση beta του iOS 17.5 που αποκαλύφθηκε από τον συνεργάτη του MacRumors, Aaron Perris, υποδηλώνει ότι το Apple Pencil θα μπορούσε να αποκτήσει μια χειρονομία “squeeze” για ορισμένες ενέργειες, αλλά οι λεπτομέρειες είναι ελάχιστες.

Η χειρονομία μπορεί να παρέχει στους χρήστες έναν πιο γρήγορο τρόπο προσθήκης αυτοκόλλητου, πλαισίου κειμένου, υπογραφής ή σχήματος σε εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας, προτείνει ο κώδικας. Το MacRumors ανέφερε αποκλειστικά ότι η Apple έχει δοκιμάσει ένα νέο Apple Pencil με υποστήριξη visionOS, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτή η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει στο κοινό.

Πηγή: https://appleworldhellas.com/to-ios-17-5-parapebei-se-ena-apple-pencil-kai-mia-nea-cheironomia-squeeze/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 5/4/2024)

You May Like This