nowmag.gr

Είσαι developer; Δήλωσε συμμετοχή! 

Η Deloitte Ελλάδος, μέσω του Deloitte Alexander Competence Center (DACC), του πρότυπου κέντρου τεχνογνωσίας, εκπαίδευσης και καινοτομίας στις νέες τεχνολογίες, διοργανώνει το 4ο Salesforce Bootcamp στη Θεσσαλονίκη με στόχο την προσέλκυση και πρόσληψη νέων ταλέντων.

Πρόκειται για ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για developers, διάρκειας 4 εβδομάδων. Τα μαθήματα είναι δωρεάν, θα ξεκινήσουν στις 16 Μαρτίου και θα πραγματοποιούνται 5 ημέρες την εβδομάδα (Δευτ – Παρ 9:00 – 18:00).

Μέσω της παρακολούθησης του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλατφόρμα Salesforce CRM Cloud και τις ολοκληρωμένες stack τεχνολογίες. Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε back end όσο και σε front end προγραμματιστές, αποφοίτους ή τελειόφοιτους σχολών Πληροφορικής και Μηχανικών Υπολογιστών, με γνώση γλωσσών υπολογιστών, όπως Java, JavaScript, Python, με ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και αντίληψη του software lifecycle.

Ξεκινώντας από το 2019 και με την ολοκλήρωση ήδη τριών επιτυχημένων Salesforce Bootcamp, τα οποία οδήγησαν στην πρόσληψη περισσότερων από το 80% των συμμετεχόντων, η Deloitte κάνει το επόμενο βήμα! Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος και βάσει της απόδοσης,  δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να υπογράψουν συμβόλαιο πλήρους απασχόλησης και να αποκτήσουν την επίσημη πιστοποίηση «Salesforce Developer Certification». Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε project της Deloitte για την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με στόχο την παροχή εξατομικευμένων λύσεων στους πελάτες, μέσω της χρήσης τεχνολογιών αιχμής.

Σε δηλώσεις του, o επικεφαλής του Deloitte Alexander Competence Center, Partner, κ. Βασίλης Καφάτος, ανέφερε: «Η διεξαγωγή του Salesforce Bootcamp, για 4η φορά, μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, καθώς, μέσω του προγράμματος, δίνεται η δυνατότητα σε νέους και ταλαντούχους προγραμματιστές να λάβουν εξειδικευμένες γνώσεις για τις τεχνολογίες Salesforce και Cloud και να ξεκινήσουν μαζί μας την επαγγελματική τους σταδιοδρομία δυναμικά».

Οι εγγραφές είναι ανοικτές μέχρι τις 10 Μαρτίου. Για τη φόρμα συμμετοχής, επισκεφθείτε το site της Deloitte: https://jobs2.deloitte.com/gr/en/job/DELOA003XGREECE105388ENGR/4th-Salesforce-Developer-Bootcamp-Thessaloniki

 

Για περισσότερες πληροφορίες

  • Deloitte, Μαριαλένα Μανδρέκα, Senior Consultant Brand & Communications
    email: mmandreka@deloitte.gr

You May Like This