nowmag.gr

8 στο σύνολο παιχνίδια θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνδρομητές PS Plus και Xbox Live Gold τον Μάρτιο.

Τόσο η Sony στο PS Plus όσο και η Microsoft στο Xbox Live Gold θα δώσουν τον Μάρτιο από 4 παιχνίδια στους συνδρομητές τους. Στο PlayStation Plus οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν τα Ark: Survival Evolved (PS4), Team Sonic Racing (PS4), Ghostrunner (PS5) και Ghost of Tsushima: Legends (PS4 & PS5). Οι συνδρομητές του Xbox Live Gold θα αποκτήσουν πρόσβαση στα The Flame in the Flood (1-31 Μαρτίου), Street Power Soccer (16 Μαρτίου – 15 Απριλίου), Sacred 2 Fallen Angel (1-15 Μαρτίου) και Spongebob’s Truth or Square (16-31 Μαρτίου).

Playstation Plus

Το Ark: Survival Evolved είναι ένα δημοφιλές online multiplayer παιχνίδι επιβίωσης του Studio Wildcard που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο με προϊστορικά πλάσματα. Κυκλοφόρησε το 2017 για το PlayStation 4 ενώ ένα σίκουελ βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Το Team Sonic Racing έχει τον ίδιο τον Sonic, φίλους και εχθρούς του αγαπημένου ήρωα να ανταγωνίζονται σε αγώνες arcade racing με τους παίκτες να μπορούν να φτιάξουν τις δικές τους ομάδες και να μοιράζονται διάφορες δυνάμεις μέσα στην πίστα.

Το Ghostrunner πρόκειται για ένα πρώτου προσώπου παιχνίδι δράσης από την One More Level το οποίο, όπως αναφέρει παλαιότερη κριτική της Polygon, πρόκειται ουσιαστικά για ένα παιχνίδι που διαθέτει την αίσθηση και την ακρίβεια ενός 2D platformer χωρίς να κάνει τον gamer να νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο ενώ ταυτόχρονα προσθέτει την ταχύτητα και την ένταση που μερικές φορές δυσκολεύονται να προσφέρουν ακόμη και τα αυθεντικά 2D παιχνίδια.

Τέλος, το bonus παιχνίδι, όπως το αποκαλεί η Sony, πρόκειται για το συνεργατικό multiplayer Ghost of Tsushima: Legends. Το co-op παιχνίδι της Sucker Punch επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις κατηγορίες (Samurai, Hunter, Ronin ή Assassin) και μια ποικιλία από λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των story missions, survival και competitive 2v2.

Και τα 4 παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα από 1η Μαρτίου.

Xbox Live Gold

Το The Flame in the Flood πρόκειται για ένα παιχνίδι ενός κοριτσιού και ενός σκύλου που ταξιδεύουν με τα πόδια και με μια σχεδία σε ένα μελλοντικό κόσμο της Αμερικής. Οι δυο τους ψάχνουν για πόρους, εργαλεία και τρόπους να αποφύγουν την άγρια ζωή της φύσης ενώ το πιο σημαντικό είναι να προσπαθούν να παραμείνουν υγιείς σε μια επικίνδυνη έρημο.

Στο Street Power Soccer οι παίκτες δοκιμάζουν μια διαφορετική έκδοση του κλασσικού ποδοσφαίρου, όπου δοκιμάζουν διάφορα κόλπα σε διάφορες γειτονιές ή παιδικές χαρές και προσπαθούν να απελευθερώσουν τις ποδοσφαιρικές τους υπερδυνάμεις. Ένας από αυτούς θα γίνει και ο Street King, αντιμετωπίζοντας άλλους θρύλους του «δρόμου» ή φίλων του.

Το Sacred 2 Fallen Angel πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης RPG που κυκλοφόρησε το 2008 όπου ο παίκτης πρέπει να βοηθήσει να θεραπεύσει τη γη της Ancaria ή να εντείνει το χάος. Ο κόσμος του Sacred είναι γεμάτος αποστολές, περιπέτειες και θανατηφόρες μάχες.

Στο τελευταίο παιχνίδι που προσφέρει το Xbox Live Gold πρωταγωνιστεί ο πασίγνωστος Μπομπ Σφουγγαράκης ο οποίος έχασε τη μυστική φόρμουλα Krabby Patty. Με τη βοήθεια μερικών φίλων του Bikini Bottom, ο Μπομπ θα χρησιμοποιήσει τη μηχανή μνήμης του Plankton για να παρακολουθήσει ξανά τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του και να βρει τη φόρμουλα.

Πηγή: insomnia.gr
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 1/3/2022)

You May Like This