nowmag.gr

Η Google δίνει οριστικό τέλος στην υπηρεσία Google Play Music, ενώ παράλληλα αχρηστεύει την εφαρμογή της για Android. Αν και το γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό, η Google σήμερα έδωσε οριστικό τέλος στην εφαρμογή της, με τους χρήστες να μη μπορούν πλέον να τη χρησιμοποιήσουν ούτε για ακρόαση της αποθηκευμένης τους μουσικής.

Όσοι πάνε να χρησιμοποιήσουν το Google Play music θα δουν μία οθόνη που τους ενημερώνει ότι η υπηρεσία δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Από εκεί και πέρα οι χρήστες μπορούν είτε να κάνουν απευθείας μετάβαση στο YouTube Music, με αυτόματη μεταφορά όλων των playlist, είτε να κάνουν διαχείριση των δεδομένων τους, όπως λήψη της μουσικής βιβλιοθήκης τους, διαγραφή ιστορικού ή διαγραφή όλης της μουσικής.

 

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρόλο που η υπηρεσία έχει τερματιστεί, οι εφαρμογές για iOS και Android βρίσκονται κανονικά στα App Store και Play Store αντίστοιχα, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση στους χρήστες. Όπως και να έχει, όσοι χρησιμοποιούσατε την εν λόγω εφαρμογή θα πρέπει να βρείτε πλέον κάποια εναλλακτική λύση, τουλάχιστον για την αποθηκευμένη μουσική στο smartphone σας.

Πηγή: techblog.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 26/10/2020)

You May Like This