nowmag.gr

Με τον πόλεμο μεταξύ Epic Games και Apple να συνεχίζεται αλλά και μετά την αφαίρεση του λογαριασμού προγραμματιστή της Epic, η Apple φαίνεται να προχωράει σε ένα ακόμα βήμα μακριά από την Epic. Όπως δήλωσε η εταιρεία, δε θα επιτρέπει πλέον τους χρήστες να κάνουν “Sign In with Apple” στο Epic Games Store ή στο λογαριασμό τους.

Μάλιστα, η εταιρεία φαίνεται να μη χάνει καθόλου χρόνο, καθώς η εν λόγω αλλαγή θα ισχύει από τις 11 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μεθαύριο. Όσοι έχετε λογαριασμό Epic και τον έχετε συνδέσει με τον Apple λογαριασμό σας θα πρέπει να αλλάξετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το mail σας, καθώς μετά τις 11 Σεπτεμβρίου δε θα μπορείτε να κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας.

Η Epic έχει ήδη ανεβάσει οδηγίες για το πως να αλλάξετε το mail σας, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο “General Settings”. Αν για οποιοδήποτε λόγο δε μπορείτε να εισέλθετε με το λογαριασμό σας της Apple ή καθυστερήσετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Epic για να σας βοηθήσουν να επαναφέρετε το λογαριασμό σας χειροκίνητα. Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους αλλαγής του λογαριασμού σας, επισκεφτείτε το site της Epic εδώ.

Πηγή: techblog.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 10/9/2020)

You May Like This