nowmag.gr

Τέλος εποχής για τις παλιές συσκευές BlackBerry με λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10 ή παλαιότερο, καθώς η σημερινή (4 Ιανουαρίου) είναι και η τελευταία μέρα που θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Μετά τις 4 Ιανουαρίου 2022, οι υπηρεσίες που απαιτούνται για την αξιόπιστη λειτουργία της ασύρματης συνδεσιμότητας/υπηρεσιών δεδομένων θα απενεργοποιηθούν αναφέρει το pocket-lint.com επικαλούμενη σχετική ανακοίνωση.

Αυτό σημαίνει ότι κινητά BlackBerry με λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10, BlackBerry 7.1 (ή παλαιότερο) ή tablet PlayBook, πλέον οι συσκευές δεν θα λειτουργούν σωστά…

Σε ανάρτησή της η εταιρεία αναφέρει συγκεκριμένα τις συνδέσεις (αμερικανών) παρόχων κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi, πράγμα που σημαίνει ότι θα επηρεαστούν τα δεδομένα, οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα SMS και ακόμη και η λειτουργία 9-1-1 (κλήση άμεσης δράσης στις ΗΠΑ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν ισχύει για κανένα τηλέφωνο με επωνυμία BlackBerry που χρησιμοποιούν λειτουργικό σύστημα Android. Έτσι, εάν κάποιος χρησιμοποιεί ένα Priv, KeyOne ή Key 2, το τηλέφωνό σας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Πηγή: pocket-lint.com | skai.gr

You May Like This