nowmag.gr

Στα μέσα Μαρτίου είδαμε τα περισσότερα από τα νέα χαρακτηριστικά που θα έρθουν στους υπολογιστές μας με την έλευση του Windows 10 May 2020 Update (ή version 2004) και τώρα έχουμε ενημέρωση από τη Mary Jo Foley της ιστοσελίδας ZDNet σχετικά με το λανσάρισμα της νέας μεγάλης αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος.

Σύμφωνα με την κ. Foley, το Windows 10 May 2020 Update GA (General Availability) ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου, αλλά αποφασίστηκε να μετατοπιστεί για τις 28 Μαΐου 2020 εξαιτίας μιας zero-day ευπάθειας που ανακάλυψαν οι μηχανικοί της εταιρείας. Δεν έχει γίνει γνωστό ποιο είναι το πρόβλημα που εντόπισαν, αλλά η Microsoft επιθυμεί να έχει έτοιμη μια όσο το δυνατόν πιο αψεγάδιαστη έκδοση προτού την αποστείλει στους χρήστες και τους επίσημους συνεργάτες της.

Θα περιμένουμε μέχρι τα τέλη του μήνα για να δούμε τη νέα έκδοση και ας ελπίσουμε ότι όλα θα λειτουργούν σωστά. Για όσους βιάζονται ή γενικότερα τους αρέσει να δοκιμάζουν τις νέες εκδόσεις και τις νέες λειτουργίες αρκετές εβδομάδες πριν το επίσημο λανσάρισμά τους, τότε μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα Windows Insiders.

Πηγή: techgear.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 4/5/2020)

You May Like This