nowmag.gr

Σύμφωνα με φήμες που προέρχονται από το εσωτερικό της Apple και πληροφορίες από προμηθευτές της αλυσίδας εφοδιασμού της, οι εκδόσεις iPhone του 2020 αναμένεται να έχουν σημαντικές αλλαγές.

Ξεκινώντας πρώτα από τις φήμες που αφορούν το παρόν, να πούμε ότι τα τρία High-End iPhone του 2019 θα έχουν λίγες σχετικά αλλαγές στο σχεδιασμό, πέρα ​​από τους πρόσθετους πίσω φακούς της κάμερας, με την παραγωγή τους να ξεπερνάει την τυπική περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου. Το 3D Touch θα εξαλειφθεί σε όλα τα iPhone του 2019, σηματοδοτώντας ενδεχομένως μια επέκταση του Haptic Touch. Είναι πιθανό επίσης, τα iPhone του 2019 να διαθέτουν περίβλημα frosted glass, μεγαλύτερες μπαταρίες και δυνατότητα διμερούς φόρτισης που θα επιτρέπει στους χρήστες να φορτίζουν AirPods ή ένα Apple Watch, τοποθετώντας τα στο πίσω μέρος του iPhone. Επιπλέον, η επόμενη γενιά των iPhone XR θα έχει ενσωματωμένη μνήμη RAM 4GB, αντί των 3GB.

Σε ότι αφορά τα iPhone του 2020 θα υπάρχουν πιο σημαντικές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης 5G, της 3D ανίχνευσης μέσω του συστήματος της πίσω κάμερας και της τεχνολογίας ακουστικών δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα ενεργοποιεί το touch ID πλήρους οθόνης, ενώ θα διαθέτουν οθόνες OLED της LG. Αν και η Apple δεν αναμένεται να έχει δικής της κατασκευής 5G chip μέχρι το 2025, η Qualcomm θα την βοηθήσει να λανσάρει το πρώτο iPhone 5G το 2020. Η Apple και η Qualcomm τακτοποιούν τις απαραίτητες διαδικασίες και έχουν ήδη έρθει σε πολυετή συμφωνία για προμήθεια 5G chips από τον Απρίλιο. Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2020 τα iPhone SE 2, τα οποία θα είναι αναβαθμισμένα με τις εσωτερικές μονάδες του iPhone 8.

Όπως συνηθίζει, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα τελευταία iPhone της το Σεπτέμβριο στο Steve Jobs Theater.

του Χάρη Ματθαίου

You May Like This