nowmag.gr

Η Microsoft άρχισε να διαθέτει επισήμως την Windows 10 October 2020 Update σε περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες. Όπως συνέβη και την προηγούμενη χρονιά, το δεύτερο Windows 10 update του 2020 είναι περισσότερο σαν Service pack παρά σαν μια μεγάλη αναβάθμιση. Η Microsoft προέβη σε ορισμένες ενδιαφέρουσες προσθήκες, όπως ένα ανανεωμένο start menu.

Όπως προαναφέραμε, η μεγαλύτερη οπτική αλλαγή είναι το ανανεωμένο Start Menu. Το design σκοτώνει τα χρώματα πίσω από τα λογότυπα των εφαρμογών και προσθέτει ένα transparent background στα tiles. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα Start Menu, που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, αλλά είναι πολύ πιο εύκολη η αναζήτηση εφαρμογών.

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα προσθήκη αφορά το PC Gaming. Πλέον μπορείς να μεταβείς σε υψηλότερα refresh rates απευθείας από τα Windows 10 (Settings > System > Display, Advanced display settings). Κάτι πολύ καλύτερο από το να ψάχνεις στις ρυθμίσεις των AMD και Nvidia εφαρμογών.

Η νέα ενημέρωση δεν θα φθάσει σε όλους ταυτόχρονα. Να έχεις το νου σου στο Windows Update, αλλιώς θα εμφανιστεί αυτόματα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: techmaniacs.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 22/10/2020)

You May Like This