nowmag.gr

Φαίνεται πως τα πράγματα με τις προ-παραγγελίες των Xbox Series X και Series S θα κυλήσουν ομαλά, καθώς ήδη ξεκίνησαν οι αποστολές τους. Την επιβεβαίωση πήραμε πριν λίγα λεπτά από την αλυσίδα Κωτσόβολος, η οποία είδη άρχισε να στέλνει τις κονσόλες σε όσους έχουν κάνει προ-παραγγελία.

Λίγα λεπτά αργότερα είχαμε επιβεβαίωση των αποστολών και από την αλυσίδα καταστημάτων της Media Markt. Οπότε, αυτό σημαίνει πως παρά το lockdown, οι αγοραστές των next-gen Xbox Series X και Xbox Series S θα έχουν τις κονσόλες στα χέρια τους αύριο, δηλαδή στην επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, βάζοντας τέλος στην αναμονή που είχαμε περί του πότε θα έχουμε όντως τις κονσόλες στα χέρια μας.

Από την άλλη, ελπίζουμε πως έτσι θα εξελιχθούν και οι παραδόσεις των προ-παραγγελιών των PlayStation 5, αν και η ζήτηση για τις next-gen προτάσεις της Sony είναι αρκετά μεγαλύτερη. Όπως και να έχει, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου αν λάβουμε κάποιο ενημερωτικό μήνυμα πριν από την κυκλοφορία και του PlayStation 5, αλλά προς το παρόν οι μελλοντικοί κάτοχοι των Xbox Series X/S μπορούν να είναι λίγο πιο ήσυχοι.

Πηγή: techblog.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 10/11/2020)

You May Like This