nowmag.gr

Η έναρξη μιας καινούργιας επιχείρησης μπορεί να επιφέρει πολλά άγχη και μεγάλες αγωνίες για τον επιδέξιο επιχειρηματία. Προβλήματα που αφορούν την οικονομία, το εργατικό δυναμικό και τον εξοπλισμό που χρειάζεται μια επιχείρηση συχνά ξεπροβάλουν με τα πρώτα επιχειρηματικά βήματα. Δεδομένου της σημασίας της τεχνολογίας στην καθημερινή, αλλά και την επιχειρησιακή, ζωή ενός ανθρώπου, η κυβερνοασφάλεια λαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ανάγκες ενός εν δυνάμει επιχειρηματία. Η Bitdefender αναγνωρίζει την ανάγκη κάθε επιχείρησης για ασφαλείς και γρήγορες δραστηριοποιήσεις μέσω του διαδικτύου. Γι΄αυτό, σχεδίασε την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ασφαλείας  GravityZone, με μια σειρά προϊόντων ειδικά διαμορφωμένων για κάθε πιθανή επιχειρησιακή ανάγκη. Κατακτώντας την πρώτη θέση ως ο Παγκόσμιος Ηγέτης στο CyberSecurity, η Bitdefenderστέκεται δίπλα σε κάθε νέο επιχειρηματία, τόσο στα μικρά όσο και στα μεγάλα εγχειρήματά του, διασφαλίζοντας τα ψηφιακά δεδομένα και την υποδομή της επιχείρησης.

GravityZone Business Security

Η λύση για κάθε μικρή επιχείρηση, το GravityZone Business Security προσφέρει την καλύτερη δυνατή προστασία με τη χαμηλότερη κατανάλωση πόρων. Η ευκολία απόκτησης και εγκατάστασης καθιστά το Business Security μια value for money επιλογή. Κάθε επιχείρηση μπορεί να διατηρηθεί ασφαλής, τόσο στις cloud όσο και στις on-premise δραστηριότητές της, με σταθερότητα και αξιοπιστία. Ανεξαρτήτως λογισμικού, το προϊόν της Bitdefender προσφέρει πολυεπίπεδη προστασία στα endpoints, χωρίς επιβάρυνση στις επιδόσεις. Διαφυλάσσει από ιούς και κάθε είδους νέα απειλή, είτε πρόκειται για malware, ransomware, zero-day attacks κι επιθέσεις phishing, εξασφαλίζοντας Θωράκιση- Πρόληψη-Εντοπισμό και Προστασία. Ο εντοπισμός των πιθανών απειλών γίνεται αποτελεσματικότερα, μειώνοντας τον κίνδυνο έκθεσης σε κακόβουλα λογισμικά.

GravityZone Business Security Premium

Εάν η επιχείρηση έχει ανάγκη από μια ενισχυμένη ορατότητα στην πλατφόρμα ασφαλείας, το GravityZoneBusiness Security Premium έρχεται να δώσει τη λύση. Με εξελιγμένες δυνατότητες HyperDetect, SandBox Analyzer και Forensic Analysis, το προϊόν αυτό εμποδίζει τις ύποπτες κι αθόρυβες επιθέσεις πριν εκτελεστούν. Πραγματοποιεί ανάλυση των επιθέσεων, προσφέροντας έτσι η δυνατότητα εστίασης στα αδύναμα σημεία του εταιρικού συστήματος. Το GravityZone Business Security Premium αξιοποιεί τη μηχανική μάθηση και την Τεχνητή Νοημοσύνη, προστατεύοντας τα τερματικά της εκάστοτε επιχείρησης από εξελιγμένες επιθέσεις και προσφέροντας αναλυτική πληροφορία για την λήψη αποφάσεων. Προσφέρει ασφάλεια σε φυσικές, virtual, cloud-based και email-based δραστηριότητες, την οποία μπορεί κανείς να διαχειριστεί μέσω μιας της ενιαίας κονσόλας GravityZone.

GravityZone Business Security Enterprise

Η πιο αποτελεσματική πλατφόρμα προστασίας συναντά τον εντοπισμό και την απόκριση endpoints(EDR) στο GravityZone Business Security Enterprise. Χρησιμοποιώντας 30 επίπεδα τεχνικών ασφάλειας για την αποτροπή κυβερνοεπιθέσεων, το προϊόν της Bitdefender σταματά τις επιθέσεις σε οποιοδήποτε σημείο του κύκλου ζωής τους κι αν βρίσκονται. Η νέα τεχνολογία του EDR ενσωματώνει τις δυνατότητες cross-endpoint ανίχνευσης, οπτικοποιόντας τις απειλές με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Με την τεχνολογία Risk Analytics, όλα τα endpoints της επιχείρησης αξιολογούνται, τόσο για πιθανές δυσλειτουργίες όσο και για λάθη χρηστών. Συνδυάζοντας το χρονοδιάγραμμα επιθέσεων και το sandbox της πλατφόρμας, οι ειδικοί μπορούν να σταματήσουν μια πιθανή επίθεση με το πάτημα ενός κουμπιού, πριν ακόμη εκείνη αρχίσει. Το Gravity Zone EDR αποτελεί ισχυρό σύμμαχο των ομάδων ασφαλείας καθώς επιτρέπει την μέγιστη αποτελεσματικότητά τους με έγκυρη πληροφορία και περιορισμό των false alarms.

GravityZone Business Security για E-mail

Οι απάτες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να μείνουν μακριά σας, με το πρόγραμμα GravityZone Business Security για Email. Απειλές όπως το Business Email Compromise (BEC), η απάτη CEO, τα malware, τα ransomware κι όλοι οι πιθανοί κίνδυνοι εντοπίζονται αποδοτικά πριν ακόμη φτάσουν στο γραμματοκιβώτιο του χρήστη, και επιτρέπουν στον διαχειριστή να αποφασίσει πως θα χειριστεί ύποπτα emails. Εξειδικευμένες τεχνολογίες συναντούν προστασία πολλαπλών επιπέδων, για την γρήγορη κι αποτελεσματική αναγνώριση scam και την προστασία των εργαζομένων από πιθανούς κακόβουλους συνδέσμους. Η πρωτοποριακή ανάλυση συμπεριφοράς χρησιμοποιεί περισσότερους από 10.000 αλγόριθμους κι 130 μεταβλητές, ανιχνεύοντας άμεσα τους πιθανούς κινδύνους.

GravityZone Business Security για Mobile

Όσο αυξάνεται η ανάγκη χρήσης κινητών συσκευών στον επιχειρησιακό τομέα, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες κυβερνοεπιθέσεων από απειλές. Οι εργαζόμενοι αποκτούν γρήγορη πρόσβαση στα απαραίτητα εταιρικά δεδομένα, με ευκολία και ασφάλεια. Ο φόβος έκθεσης ευαίσθητων πληροφοριών της επιχείρησης σε πιθανούς κακόβουλους χρήστες εξαλείφεται. Επιθέσεις zero-day και phishing αποτελούν πλέον παρελθόν. Ελέγχει κι αναλύει πιθανές ευπάθειες των συσκευών, διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα των συνδέσεων. Η τεχνολογία MDM παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των δεδομένων της συσκευής σε περίπτωση που χαθεί ή κλαπεί.

Η Bitdefender, Παγκόσμιος Ηγέτης στο Cyber Security, στηρίζει κάθε καινούργια επιχειρηματική δραστηριότητα. Παραμένει δίπλα σε κάθε νέο βήμα, προσφέροντας εμπεριστατωμένες κι αποτελεσματικές λύσεις κυβερνοασφάλειας.

You May Like This