nowmag.gr

H εφαρμογή Your Phone στα Windows 10 αποκτά ολοένα και περισσότερα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά σε συνεργασία με τα Android smartphones. Με ορισμένες προϋποθέσεις, μπορεί κανείς να τρέχει πολλαπλές εφαρμογές από το τηλέφωνο στον υπολογιστή.

Αρχικά θα πρέπει να αναφερθεί ότι το Your Phone στα Windows 10 απαιτεί για το σκοπό αυτό λειτουργικό σύστημα Android 11, άρα μιλάμε για περιορισμένα μοντέλα που μπορούν να το τρέχουν, καθώς και τουλάχιστον 8 GB μνήμη RAM στον υπολογιστή. Επίσης, θα πρέπει να είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή το τελευταίο May 2020 update.

Με τη δυνατότητα αυτή θα μπορεί ο κάτοχος ενός Android 11 smartphone να επιλέγει μερικές εφαρμογές του τηλεφώνου του και να τις τρέχει κανονικά στον υπολογιστή του, σαν να ήταν εγκατεστημένες εκεί, ενώ θα μπορεί να μοιράζεται περιεχόμενο από τις εφαρμογές αυτές με τα προγράμματα του υπολογιστή.

Σε αυτή τη φάση το χαρακτηριστικό αυτό του Your Phone των Windows 10 υποστηρίζεται μόνο από τα μοντέλα Galaxy Note 10 series, Galaxy S20 series, Galaxy S20 FE, Galaxy Fold, Galaxy Z Flip, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Note 20 series της Samsung, αλλά αργότερα θα προστεθούν και άλλες Android συσκευές.

Πηγή: techblog.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 3/2/2021)

You May Like This