nowmag.gr

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG, πρωτοπόρο στις επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού μεγάλων χώρων, διαθέτει σειρές προϊόντων και προτάσεις λύσεων για ιδανική ατμόσφαιρα σε όλους τους τύπους των επαγγελματικών χώρων.

Οι λύσεις HVAC (Heating, Ventilation, Air-Conditioning) προσφέρουν πολλαπλά οφέλη, καθώς εξοικονομούν ενέργεια και μειώνουν τα λειτουργικά κόστη, ενώ οι δυνατότητές τους περιλαμβάνουν τηθέρμανση χώρου, ενδοδαπέδια θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις πολυζωνικών συστημάτων VRF (πολλαπλές εσωτερικές μονάδες συνδεδεμένες σε μία εξωτερική) της εταιρείας αξιοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες για να διασφαλίσουν ισχυρή απόδοση και αυξημένη αποδοτικότητα, οδηγώντας σε μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας. Η δέσμευση της LG προς τους πελάτες της είναι εμφανής μέσα από το πλήθος των υπηρεσιών που προσφέρει, από την εγκατάσταση έως τη συντήρηση, πάντα με τη βοήθεια εξειδικευμένων επαγγελματιών και με λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε κτιρίου και χώρου.

Μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων Multi V, και πολλές επιλογές σε επιδαπέδιες, επιτοίχιες ή εντοιχισμένες εσωτερικές μονάδες κλιματισμού και θέρμανσης, κάθε επαγγελματίας μπορεί να επιλέξει τον ιδανικό για εκείνον και την επιχείρησή του συνδυασμό, για την εξασφάλιση της ιδανικής θερμοκρασίας για κάθε χώρο και κάθε εποχή.

Επιπλέον, τα σύγχρονα συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης διαθέτουν κιτ καθαρισμού αέρα1 με σύστημα φιλτραρίσματος 5 βημάτων για την εξασφάλιση μιας ασφαλούς ατμόσφαιρας:

Το προ-φίλτρο παγιδεύει τη λεπτή σκόνη, ενώ η λειτουργία ηλεκτροφόρησης σκόνης αυξάνει την ηλεκτροστατική δύναμη των σωματιδίων, βελτιώνοντας την απόδοση συλλογής της σκόνης του φίλτρου. Το φίλτρο PM 1.0, πουμπορεί να καθαριστεί με νερό, επιτρέποντας ημι-μόνιμη χρήση, συγκρατεί τη λεπτή και την εξαιρετικά λεπτή σκόνη σε ποσοστό έως και 99%2, το φίλτρο απόσμησης απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές και τα βλαβερά αέρια και ο Ιονιστής αδρανοποιεί βακτήρια και μικρόβια3. Η περιοχή καθαρισμού του αέρα μπορεί να καλύψει έως και 147 m2 για τη δημιουργία καθαρού, υγιεινού περιβάλλοντος ακόμη και σε εγκαταστάσεις χώρων με πολλά άτομα, όπως παιδικοί σταθμοί, σχολεία και εμπορικά κέντρα.

Επιπλέον, το Safe Plus Insulation, το σύστημα αντιμικροβιακής επεξεργασίας που εφαρμόζεται στα εσωτερικά στοιχεία της μόνωσης για την πρόληψη της ανάπτυξης μούχλας, παρέχει καθαρότερη και πιο φρέσκια ροή αέρα.

Για όλες τις επιλογές προϊόντων της LG Business Solutions επισκεφτείτε το  https://www.lg.com/gr/business .

You May Like This