nowmag.gr

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Αυγούστου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Τεχνολογία Smart Home. Με την υιοθέτηση νεότερων τεχνολογιών, όπως το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) και την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), ο αυτοματισμός στο σπίτι γίνεται σήμερα πιο παραγωγικός, χωρίς μάλιστα να αποτελεί πολυτέλεια. Διότι στις μέρες μας, είναι αναπόφευκτο πλέον να ζούμε σε ένα σπίτι εξοπλισμένο με «έξυπνες» συσκευές που αλλάζουν θετικά τον τρόπο της ζωής μας. Και πράγματι, το «Έξυπνο Σπίτι» είναι ένα δημοφιλές εργαλείο που χρησιμοποιείται για να δώσει αποτελεσματικές λύσεις στην εκτέλεση των καθημερινών μας εργασιών.

FRITZ!Box 7590. Η σειρά προϊόντων FRITZ! έχει καταστήσει τη γερμανική AVM ως κορυφαίο κατασκευαστή συσκευών για ευρυζωνικές συνδέσεις στην Ευρώπη. Ναυαρχίδα της αποτελεί το FRITZ!Box 7590. Πρόκειται για ένα modem/router που είναι συμβατό με όλους τους τύπους ευρυζωνικών συνδέσεων από γραμμές PSTN, ISDN, παροχές IP και οπτικής ίνας μέσω WAN port, ενώ μπορεί να υποστηρίξει θεωρητικά ταχύτητες έως 300Mbps! Έχει ενσωματωμένο τηλεφωνικό κέντρο και μπορεί να διαχειρίζεται έως έξι DECT τηλέφωνα, ενώ είναι και είναι συμβατό με συσκευές τεχνολογίας smart home. Λειτουργεί ταυτόχρονα σε διπλή μπάντα Wi-Fi 2.4GHZ/5GHz, ενώ έχει ενσωματωμένη τεχνολογία Mesh Wi-Fi για εύκολη επέκταση του Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Το FRITZ!Box 7590 δεν είναι ένα απλό modem/router που χρησιμοποιεί ο χρήστης για την ADSL ή VDSL σύνδεσή του, καθώς του προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα. Το δοκιμάσαμε και σας το παρουσιάζουμε!

 

 

 

You May Like This