nowmag.gr

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Οκτωβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 

Προστασία και απόρρητο δεδομένων χρήστη. Η προστασία δεδομένων και το απόρρητο δεδομένων είναι δυο όροι που συχνά χρησιμοποιούνται εναλλακτικά, αλλά υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ τους. Το απόρρητο δεδομένων καθορίζει ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα, ενώ η προστασία δεδομένων παρέχει εργαλεία και πολιτικές για τον περιορισμό της πρόσβασης στα δεδομένα. Οι κανονισμοί συμμόρφωσης συμβάλλουν στη διασφάλιση ότι τα αιτήματα απορρήτου των χρηστών εκτελούνται από τις εταιρείες, ενώ οι ίδιες οι εταιρείες είναι υπεύθυνες για τη λήψη μέτρων που θα προστατεύουν τα ιδιωτικά δεδομένα των χρηστών. Έτσι λοιπόν, στο άρθρο που ετοιμάσαμε, θα αναφερθούμε στους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατεύονται τα δεδομένα των χρηστών.

You May Like This