nowmag.gr

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Δεκεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 

Τεχνολογία VoIP. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι η επικοινωνία αποτελεί και θα συνεχίσει να είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Παράλληλα, η αύξηση της παγκοσμιοποίησης της οικονομίας καθιστά την επικοινωνία έναν τομέα εξαιρετικά υψηλής προτεραιότητας. Ως αποτέλεσμα αυτού, η επιλογή ενός κατάλληλου διαύλου επικοινωνίας είναι μία από τις πιο κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να λαμβάνονται από κάθε οργανισμό που αναζητά μια μακρά και επιτυχημένη πορεία. Εκτός από την σταθερή και την κινητή που αποτελούν τους παραδοσιακούς τρόπους τηλεφωνίας, το διαδίκτυο προσφέρει μια εξαιρετικά επωφελή εναλλακτική λύση, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία VoIP. Ενημερωθείτε για το πώς λειτουργεί η εν λόγω τεχνολογία, αλλά και τις εφαρμογές και τα πλεονεκτήματα της σήμερα!

You May Like This