nowmag.gr

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Δεκεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 

TP-Link Omada SDN: Διευρύνοντας περαιτέρω την επιτυχημένη σειρά προϊόντων Omada  Business, η TPLink παρουσιάζει το νέο Omada SDN που παρέχει μια πιο έξυπνη και ευκολότερη λύση διαχείρισης δικτύου για επιχειρήσεις και επαγγελματίες πληροφορικής. Το ολοκαίνουργιο Omada SDN συνδυάζει δικτυακές πύλες (gateways), ελεγκτές (controllers), PoE (Power over Ethernet) και smart switches, Wi-Fi 5 και Wi-Fi  6 access points, καθώς και ευέλικτους ελεγκτές υλικού και λογισμικού ή cloud controller, παρέχοντας αξιόπιστη και ασφαλή endtoend επαγγελματική λύση Wi-Fi για επιχειρήσεις.

You May Like This