nowmag.gr

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Νοεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Οι 10 σημαντικότερες επιθέσεις hacking της δεκαετίας. Η πρόσφατη παραβίαση λογαριασμών στο Twitter απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι οι hackers βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τις εταιρείες τεχνολογίας, ανακαλύπτοντας πάντα τρόπους να σπάνε τα συστήματα ασφαλείας για να αποκτούν πρόσβαση στα δεδομένα οργανισμών και εταιριών κολοσσών, μέσω του διαδικτύου. Με αφορμή την υπόθεση αυτή που είναι ακόμα νωπή, συγκεντρώσαμε τις 10 σημαντικότερες επιθέσεις hacking της δεκαετίας, τις οποίες και αναλύουμε στο νέο τεύχος του περιοδικού μας!

You May Like This