nowmag.gr

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Σεπτεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

BIG DATA. Μία από τις πολλές διεθνείς ορολογίες που τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει σημαντική δυναμική στον κόσμο της τεχνολογίας είναι αυτή του Big Data, η οποία μάλιστα έχει διπλή έννοια. Αναφέρεται τόσο στην ύπαρξη μεγάλου όγκου ψηφιακών δεδομένων, όσο και στην τεχνολογία που περιλαμβάνει τα κατάλληλα εργαλεία και διαδικασίες που απαιτούνται από έναν οργανισμό, ώστε να μπορεί αυτός να χειρίζεται μεγάλες ποσότητες δεδομένων και μονάδων αποθήκευσης. Ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά τους και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Αγορά Router: 10 Πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας. Η επιλογή ενός ασύρματου δρομολογητή που παρέχει γρήγορο, αξιόπιστο Wi-Fi και ευρεία κάλυψη, δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν ο επίδοξος αγοραστής είναι αρχάριος. Είτε δημιουργείτε ένα νέο οικιακό δίκτυο, είτε αναβαθμίζετε ένα υπάρχον, η ουσία ολόκληρης της εγκατάστασης είναι ο ασύρματος δρομολογητής. Μπορεί να κάνει τη διαφορά και να απογειώσει το δίκτυο ή να δημιουργήσει προβλήματαΤι πρέπει να λάβουμε υπόψη μας κατά την αγορά ενός δρομολογητή;

You May Like This