nowmag.gr

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

TP-Link Omada. Η TP-Link, κορυφαία παγκοσμίως εταιρία παραγωγής αξιόπιστων συσκευών δικτύωσης, παρουσιάζει ένα νέο, ολοκληρωμένο σύστημα Wi-Fi για επιχειρήσεις. Το όνομα αυτού Omada, που όπως υποδηλώνει προέρχεται από την ελληνική λέξη ομάδα και αποτυπώνει απόλυτα τη φιλοδοξία της TP-Link να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη λύση δικτύου καθορισμένη από λογισμικό. Βασισμένο στην επιτυχία της πλατφόρμας κεντρικής διαχείρισης Auranet, το οικοσύστημα Omada ενσωματώνει μεταξύ άλλων προϊόντα Wi-Fi, Ethernet Switches και Gateways ασφαλείας, παρέχοντας πλήρη έλεγχο μέσα από μια κεντρική πλατφόρμα διαχείρισης. Τα προϊόντα Omada συνεργάζονται μεταξύ τους για να παρέχουν μία ολοκληρωμένη λύση δικτύου που να ταιριάζει με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Wi-Fi 6E. Το Wi-Fi 6 είναι το τελευταίο πρότυπο του Wi-Fi που λανσαρίστηκε επίσημα τον περασμένο Σεπτέμβριο από τη Wi-Fi Alliance, αποτελώντας την ταχύτερη ασύρματη τεχνολογία του σήμερα. Ο διεθνής οργανισμός έρχεται τώρα να επεκτείνει αυτό το πρότυπο στη μπάντα των 6GHz, παρουσιάζοντας το Wi-Fi 6E που θα αποτελεί το επόμενης γενιάς ασύρματο πρότυπο Wi-Fi. Η λειτουργία Wi-Fi στη ζώνη συχνοτήτων των 6GHz θα επιτρέψει στο Wi-Fi να συνεχίσει να προσφέρει τις θετικές εμπειρίες της ασύρματης δικτύωσης, για εφαρμογές που απαιτούν μεγαλύτερο εύρος ζώνης.

You May Like This