nowmag.gr

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Στην πραγματικότητα ενός ολοένα και περισσότερο συνδεδεμένου κόσμου, όπου το διαδίκτυο, ψηφιακά ενεργοποιημένες υπηρεσίες, συσκευές και αναδυόμενες τεχνολογίες καθίστανται αναπόσπαστο μέρος των οικονομιών παγκοσμίως, η αποτελεσματική ασφάλεια στον κυβερνοχώρο παίζει σήμερα έναν εξαιρετικά κρίσιμο ρόλο. Για να είναι επιτυχημένη η στρατηγική για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο θα πρέπει να εξελίσσεται συνεχώς, ώστε να συμβαδίζει με τις μεταλλασσόμενες στρατηγικές και τεχνολογίες που χρησιμοποιούν οι hackers.

HOTEL TECH. Το ξενοδοχείο του μέλλοντος είναι ΕΔΩ! Και ο τρόπος να παρέχει το ξενοδοχείο τις υπηρεσίες αυτές στον πελάτη του ,τώρα… αλλά και στο μέλλον… χωρίς αλλαγές στην υποδομή δικτύου, είναι ΜΟΝΟ η οπτική ίνα. Οπτική ίνα στο δωμάτιο λοιπόν (FTTR) και παθητικό οπτικό δίκτυο (PON), είναι ο συνδυασμός για την επίτευξη ολοκληρωμένων και γρήγορων υπηρεσιών σε ένα ξενοδοχείο, ως μέρος μιας καλά σχεδιασμένης συνολικής λύσης, με χαμηλότερο κόστος σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη λύση υλοποίησης.

You May Like This