nowmag.gr

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Έξυπνες πόλεις και 5G. Δεδομένης της μαζικής αναταραχής που προκλήθηκε από την πανδημία του COVID19, η δημιουργία έξυπνων πόλεων που θα προσφέρουν ένα ασφαλές, αποτελεσματικό και παραγωγικό περιβάλλον για τους πολίτες, φαίνεται να είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Και μπορούμε να πούμε ότι η ανάγκη για στροφή σε επενδύσεις έξυπνων πόλεων είναι ένα από τα πιο σημαντικά αποτελέσματα της κρίσης. Η τεχνολογία 5G ενσωματώνει μια σειρά χαρακτηριστικών που θα επηρεάσουν θετικά τις ψηφιακές εμπειρίες και τις έξυπνες πόλεις. Εκτός από την υψηλότερη ταχύτητα μεταφόρτωσης και λήψης δεδομένων, διασφαλίζει πολύ μικρούς χρόνους καθυστέρησης και δυνατότητα σύνδεσης πολλών συσκευών ταυτόχρονα.

 

You May Like This