nowmag.gr

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Fintech – Η χρηματοοικονομική τεχνολογία που φέρνει την επανάσταση! Το ηλεκτρονικό εμπόριο εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς και οι ανάγκες για εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές είναι πιο επιτακτικές από ποτέ. Ο όρος fintech αναφέρεται στη συνεργασία μεταξύ χρηματοδότησης και τεχνολογίας και έρχεται για να ενισχύσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Την εν λόγω τεχνολογία θα τη συναντήσουμε σε πολλές μορφές, είτε πρόκειται για λογισμικό και υπηρεσία είτε για μία εταιρία που παρέχει τεχνολογικά προηγμένους τρόπους για να καταστήσει τις οικονομικές διαδικασίες πιο αποτελεσματικές. Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που συμβάλουν στην εξέλιξη της βιομηχανίας αυτής.

You May Like This