nowmag.gr

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

AVM FRITZ!Box 6890 LTE. Συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει να παράγει κορυφαίες συσκευές ευρυζωνικών συνδέσεων, η γερμανική AVM παρουσιάζει ένα ακόμα μοντέλο υψηλών προδιαγραφών. Πρόκειται για το FRITZ!Box 6890 LTE, το οποίο είναι ένα DSL/LTE modem-router με κορυφαίες δυνατότητες για γρήγορο Internet. Έχει 2 ενσωματωμένα modem, ένα DSL και ένα LTE κατηγορίας 6, που μπορούν μάλιστα να χρησιμοποιούνται παράλληλα, υποστηρίζοντας συνδυαστικά ταχύτητες έως 600Mbps μέσω των γραμμών χαλκού (VDSL Supervectoring)  και μέσω των δικτύων της κινητής τηλεφωνίας (LTE)! Έχει επίσης ενσωματωμένο τηλεφωνικό κέντρο που μπορεί να υποστηρίξει έως 6 DECT τηλεφωνικές συσκευές, ενώ είναι και άριστα εξοπλισμένο για οικιακή δικτύωση, με γρήγορο Wi-Fi διπλής μπάντας για υποστήριξη Mesh, media server και εφαρμογές Smart Home. Το FRITZ!Box 6890 LTE δεν είναι ένα από τα συνηθισμένα modem-router που δίνουν στους πελάτες τους οι εταιρείες σταθερής για τη σύνδεση στο Internet, καθώς έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πολλά περισσότερα! Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες του.

You May Like This