nowmag.gr

Χρόνια μετά την έξοδο της από την αγορά των laptop, η Vaio φαίνεται πως επιστρέφει και μάλιστα πολύ σύντομα. Το κατάστημα Flipkart έχει ανεβάσει ένα νέο teaser στη σελίδα του, το οποίο μας προετοιμάζει για την κυκλοφορία ενός νέου Vaio laptop, χωρίς όμως να μας δίνει περισσότερα στοιχεία.

Το μοναδικό πράγμα που αναγράφει η ιστοσελίδα είναι πως το laptop θα είναι “πιο ελαφρύ από το παρελθόν”. Η Vaio έχει δώσει τα δικαιώματα στην εταιρεία NexstGo του Χονγκ Κονγκ για το marketing, την πώληση αλλά και την επισκευή των Vaio laptop σε συγκεκριμένες περιοχές.

H NexstGo μας είχε γνωστοποιήσει πως η ανακοίνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, με το πρώτο μοντέλο της εταιρείας να είναι βασισμένο σε AMD επεξεργαστή. Επίσης, αναμένεται ένα ακόμη μοντέλο σχεδιασμένο ειδικά για το “μοντέρνο γραφείο”, χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνει κάτι τέτοιο. Μην ξεχνάμε πως η τελευταία φορά που ακούσαμε κάτι για τη Vaio ήταν το 2019, με το VAIO SX12, το οποίο όμως δεν είδαμε τελικά σε πολλές αγορές.

Πηγή:  techblog.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 15/12/2020)

 

You May Like This