nowmag.gr

Νέο παράθυρο στην πληροφόρηση των Επαγγελματιών Ψηφιακών Λύσεων άνοιξε η Panel TV με τη συμμετοχή της και την παρουσίαση νέων καινοτόμων ψηφιακών τεχνολογιών στην μεγαλύτερη  κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, την Athens Electronix 2024.

Η PanelTV ήταν εκεί και μαγνήτισε τους επαγγελματίες, προτείνοντας αξιόπιστες τεχνολογικές λύσεις και πολύτιμα «εργαλεία» για την ψηφιακή αναβάθμιση των πελατών τους.

PANEL TV 1 1

Στο πλαίσιο της Athens Electronix 2024, στελέχη της Panel TV διοργάνωσαν εκπαιδευτικές παρουσιάσεις για τα νέα διεθνή «Best Practices» που διαμορφώνονται στα έργα ψηφιακής τεχνολογίας. Παρουσιάστηκαν λύσεις αιχμής στην μεταφορά και προβολή ψηφιακής πληροφορίας, εικόνας ήχου και διάδρασης με εφαρμογή σε όλους του κλάδους της οικονομίας, στον τουρισμό, στην εκπαίδευση, στις υποδομές υγείας και άθλησης, σε καταστήματα, βίλες, yachts, επαγγελματικά κτίρια, εργοστάσια, δημόσια έργα κλπ

PANEL TV 2 1

Η Panel TV εξειδικεύεται εδώ και 19 έτη στην δυναμική ψηφιακή επικοινωνία (Dynamic Digital Signage & DOOH). Στα πλαίσια της μακρόχρονης εμπειρίας, συνεργάζεται στενά με επιλεγμένους κατασκευαστές του εξωτερικού, αναπτύσσει καινοτόμα συστήματα και προμηθεύει αξιόπιστο εξοπλισμό επαγγελματικών οθονών και σύγχρονων υποδομών  ψηφιακών μέσων.

PANEL TV 3 1

Προσκαλεί όσους δεν είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση Athens Electronix να επισκεφτούν την σχετική σελίδα αναφοράς https://mypaneltv.com/electronix-2024/

ή να επικοινωνήσουν στα 210 9017620 και sales@mypaneltv.com για να ενημερωθούν.
Έμπειρα στελέχη της εταιρείας θα σας καθοδηγήσουν με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Panel TV
Δ/νση Ελ.Βενιζέλου 46-48 Τηλ.210 9017620
Email: sales@mypaneltv.com   Site:  mypaneltv.com

You May Like This