nowmag.gr

Με εφόδια τη διαχρονική αισθητική και την προηγμένη τεχνολογία θα αναδείξουν από κοινού την τέχνη της πολυτελούς διαβίωσης

Η LG Electronics (LG) και το ιταλικό brand σχεδιασμού επίπλων Molteni & C S.P.A συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους σε ένα εύρος έργων, όπως εκθέσεις και εκδηλώσεις, με την LG να συμμετέχει με τη σειρά LG SIGNATURE. Η συνεργασία θα δώσει στους καταναλωτές την ευκαιρία να βιώσουν την κομψότητα και την άνεση της πολυτέλειας, αναδεικνύοντας την τεχνική της Molteni & C και την τεχνολογική και σχεδιαστική ηγεσία της LG SIGNATURE.

Η κορυφαία τηλεόραση LG SIGNATURE OLED 8K που εκτίθεται στο Μουσείο Molteni στο Giussano λίγο πιο έξω από το Μιλάνο, αποτελεί την πρώτη συνεργασία, η οποία επιβεβαιώνει το κοινό όραμα και την κοινή  φιλοσοφία των δύο εταιρειών. Άλλη μία LG SIGNATURE OLED 8K θα παρουσιαστεί στα εγκαίνια του καταστήματος Molteni & C στο Παρίσι αργότερα φέτος, ενώ και άλλα προϊόντα της σειράς LG SIGNATURE θα παρουσιαστούν στα καταστήματα Molteni & C στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Ο Όμιλος Molteni ιδρύθηκε από τον Angelo Molteni το 1934 και έλαβε γρήγορα αναγνώριση για τα εξαιρετικής κατασκευής και υψηλής ποιότητας έπιπλα – μια αναγνώριση που έχει ενισχυθεί με την πάροδο του χρόνου. Σήμερα, το διακεκριμένο brand έχει βρει ένα νέο κοινό, καθώς η διαχρονική και η αβίαστη κομψότητα του σχεδιασμού των πανέμορφων συλλογών έχουν απήχηση και στους  millennials καταναλωτές παγκοσμίως. Η φιλοσοφία ‘Art of Living’ της Molteni & C εναρμονίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία ‘The Art of Essence’ της LG SIGNATURE, καθώς τόσο η επιδίωξη του εκλεπτυσμένου, λειτουργικού σχεδιασμού, όσο και η χρήση των τελευταίων τεχνολογιών και τεχνικών συνδέουν περαιτέρω αυτά τα δύο premium brands.

«Η συνεργασία με τη Molteni & C, μια εταιρεία που μοιράζεται το όραμά μας και συμβαδίζει με τις βασικές μας αξίες, είναι ωφέλιμη για όλους, ειδικά τους καταναλωτές που εκτιμούν τις καλύτερες πτυχές της ζωής», δήλωσε ο Kim Jin-hong, επικεφαλής της LG Electronics Global Marketing Center. «Μέσω αυτής της κοινής προσπάθειας στόχος μας είναι να δείξουμε πώς ο συνδυασμός τεχνολογιών αιχμής με την όμορφη, μοντέρνα αισθητική μπορεί να δημιουργήσει έναν πιο πολυτελή και εκλεπτυσμένο χώρο διαβίωσης».

«Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεργαζόμαστε με την LG και ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μια εμπειρία που αποδεικνύει την ανεκτίμητη αξία του καλού σχεδιασμού», δήλωσε η Giulia Molteni, διευθύντρια μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Molteni Group. «Μέσω των επίπλων μας και των προϊόντων LG SIGNATURE, μπορούμε να επιτύχουμε ένα περιβάλλον διαβίωσης, όπου τόσο η ομορφιά όσο και η λειτουργικότητα συνυπάρχουν σε τέλεια αρμονία».

You May Like This