nowmag.gr

Τα καινοτόμα ασύρματα ακουστικά της LG Electronics (LG), TONE Free είναι εδώ για να σου προσφέρουν άψογο και καθαρό ήχο, και στις γιορτές. Χάρη στην τεχνολογία Meridian, που εγγυάται την απόλυτη ποιότητα ήχου, και στις πολλαπλές λειτουργίες των LG Tone Free, οι καθημερινές δραστηριότητες γίνονται ακόμα πιο ευχάριστες και με άνεση, ενώ η Χριστουγεννιάτικη διάθεση διατηρείται στα ύψη.

Κάνετε τις απαραίτητες αγορές για το γιορτινό τραπέζι ή αγοράζεται ψώνια για τους αγαπημένους σας σε περιβάλλον με πολλούς θορύβους ή φασαρία; Κανένα πρόβλημα. Φορέστε τα LG ασύρματα ακουστικά σας, ενεργοποιείστε τη λειτουργία Active Noise Cancellation, που ανιχνεύει και ακυρώνει τους εξωτερικούς θορύβους, βάλτε ένα χριστουγεννιάτικο playlist να παίζει και απολαύστε τα ψώνια σας με μηδενική βαβούρα.
Ετοιμάζεστε να επιστρέψετε σπίτι, θέλετε να συνομιλήσετε με κάποιον πωλητή ή συναντήσατε έναν γνωστό στο δρόμο; Με ένα άγγιγμα μπορείτε να περάσετε από το Active Noise Cancellation στο Ambient Sound Mode, που επιτρέπει σε εξωτερικούς ήχους να ακούγονται, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε και να έχετε μια σύντομη συνομιλία χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε την μουσική σας απόλαυση, αλλά και να κινείστε με ασφάλεια σε εξωτερικούς χώρους, έχοντας πλήρη επίγνωση του περιβάλλοντα χώρου. Εξίσου εύκολα ενεργοποιείται και η λειτουργία συνομιλίας, για γρήγορες συνομιλίες με άνεση και ευκολία.

Ταξιδεύετε αυτές τις γιορτές για να βρεθείτε με φίλους ή την οικογένειά σας; Τα LG TONE Free μπορούν να κάνουν κάθε είδος ταξιδιού σε μια απολαυστική εμπειρία. Είτε είστε σε αεροδρόμιο, πλοίο, τρένο ή όποιο άλλο ταξιδιωτικό μέσο, συνδέστε τα με το κινητό ή το laptop σας και απολαύστε μουσική, ταινίες ή σειρές κάνοντας την ώρα αναμονής ή και ταξιδιού ένα ακόμα ευχάριστο διάλλειμα στο εορταστικό σας πρόγραμμα!

Διαλέξτε ένα από τα τέσσερα EQ presets – Natural, Immersive, Bass Boost και Treble Boost και βιώστε μια καθηλωτική ακουστική εμπειρία, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό και την τεχνογνωσία της Meridian, εταιρείας-πρότυπο σε προϊόντα ήχου.

Είστε σε γιορτινό κάλεσμα και έχετε μια κλήση που οπωσδήποτε πρέπει να απαντήσετε; Κανένα πρόβλημα, με το πάτημα ενός κουμπιού στα LG TONE Free FP8 ασύρματα ακουστικά σας, ενεργοποιείται το New Whispering Mode και μπορείτε να μιλήσετε κανονικά χωρίς καμία ενόχληση κρατώντας το δεξί ακουστικό κοντά στο στόμα ως αποκλειστικό μικρόφωνο, συνδυάζοντας έτσι την αυξημένη ιδιωτικότητα με την ευκρίνεια ήχου που χαρακτηρίζει τα προϊόντα LG.

Η σειρά earbuds TONE Free της LG, πέρα από καινοτομία και πλειάδα διαφορετικών λειτουργιών, προσφέρει και στιλ, καθώς διατίθεται σε 2 κλασσικές χρωματικές επιλογές, το Stylish Black matte και το glossy Modern White . Επιπλέον, τα εργονομικά σχεδιασμένα τζελ τους, χάρη στην περιγεγραμμένη σχεδίασή τους, προσαρμόζονται πανεύκολα στο σχήμα κάθε αυτιού, χωρίς να προκαλούν ενόχληση, ανεξαρτήτως από τη διάρκεια συνεχόμενης χρήσης τους.

Και φυσικά, εφόσον είναι σχεδιασμένα για να σας συνοδεύουν παντού, η LG προνόησε ώστε η ενσωματωμένη μπαταρία τους να έχει μεγάλη διάρκεια, με τα LG earbuds να υπόσχονται έως και 6 ώρες συνεχούς ακρόασης, ενώ η θήκη που παρέχει έως και 3 φορτίσεις, ανεβάζει τη διάρκεια αυτή στις 18 ώρες! Ακόμα και να αποφορτιστούν εντελώς όμως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: η λειτουργία γρήγορης φόρτισης των TONE Free της LG, δίνει τη δυνατότητα με μόλις 5 λεπτά φόρτισης  να έχετε μία ολόκληρη ώρα ακρόασης!

Τέλος, καθώς η LG φροντίζει για τους καταναλωτές σε κάθε επίπεδο, τα TONE Free της LG, πέρα από υποαλλεργικά τζελ, έχουν ενσωματώσει και στην θήκη φόρτισης την τεχνολογία UVnano , που αξιοποιώντας τη δύναμη του φωτός UV-C, εξαλείφει το 99% των βακτηρίων κατά τη διάρκεια του κύκλου φόρτισης και σε μόλις 10 λεπτά τα ακουστικά σας απολυμαίνονται!

Αυτά τα Χριστούγεννα, διαλέξτε το μοντέλο που προτιμάτε από την σειρά TONE Free (FP4, FP5, FP7 ή FP8) και ο ποιοτικός ήχος και η απόλυτη ευκολία είναι μόλις ένα άγγιγμα μακριά!

You May Like This