nowmag.gr

H Google προχώρησε στην κυκλοφορία της τρίτης έκδοσης beta του Android 13 για υποστηριζόμενα τηλέφωνα Pixel. Το τρίτο beta έρχεται ένα μήνα μετά το προηγούμενο, ακριβώς όπως προέβλεπε το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας.

Από δω και πέρα περιμένουμε μια ακόμα beta τον επόμενο μήνα και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοση μέσα στο φθινόπωρο.

To πιο σημαντικό είναι ότι έφτασε στο Platform Stability, δηλαδή περιλαμβάνει ολοκληρωμένες συμπεριφορές συστήματος και API. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές εφαρμογών Android μπορούν να ξεκινήσουν τον τελικό έλεγχο συμβατότητας για apps, SDK και βιβλιοθήκες. Επιπλέον, περισσότερες εφαρμογές θα κυκλοφορήσουν τώρα στα κανάλια Alpha και Beta στο πλαίσιο προετοιμασίας για τη σταθερή έκδοση Android 13.

Το Android 13 επικεντρώνεται στο απόρρητο, την ασφάλεια, την παραγωγικότητα και την καλύτερη υποστήριξη για tablet και μεγάλες οθόνες, βασισμένη στο project που ξεκίνησε με το Android 12L. Ακόμα, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει τη γλώσσα ανά εφαρμογή και σύγχρονα πρότυπα όπως βίντεο HDR, Bluetooth LE Audio και MIDI 2.0 μέσω USB.

Πηγή: techblog.gr
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 10/6/2022)

You May Like This