nowmag.gr

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία αποτελεί το δεξί χέρι του καταναλωτή, η απόκτηση τεχνολογικών αγαθών είναι πιο εύκολη από ποτέ. Οι εταιρείες είναι πολυάριθμες, η ποικιλία μεγάλη, κι ο καταναλωτής συχνά έρχεται αντιμέτωπος με μια σημαντική ερώτηση: Πώς μπορεί να γνωρίζει ποιες εταιρείες να εμπιστευτεί;

Η κατάταξη του PCMag

Κάθε χρόνο, το δημοφιλές τεχνολογικό περιοδικό PCMag πραγματοποιεί μια έρευνα, κατά την οποία αξιολογείται ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών. Σκοπός της έρευνας αυτής είναι η δημιουργία μιας κατάταξης, η οποία θα δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες στους καταναλωτές για την ποιότητα και την αξιοπιστία των κορυφαίων εταιρειών. Η αξιολόγηση γίνεται με βάση δύο παραμέτρους:

  • Αυτούσια έρευνα από τους ειδικούς της PCMag
  • Καθαρή βαθμολογία υποστηρικτών (Net Promoter Scores – NPS)

Συνολικά αξιολογήθηκαν 679 εταιρείες, από τις οποίες αφαιρέθηκαν όσες είχαν δείκτη NPS κάτω του 50. Όσες απέμειναν πήραν μια θέση στην κατάταξη. Συνδυάζοντας το σκορ των αξιολογήσεων από το PCMag και το NPS, κάθε εταιρεία έλαβε τον δικό της ξεχωριστό Best Brand Index – BBI.

Με βαθμολογία 138,59 στον δείκτη καλύτερης εταιρείας BBI, η Bitdefender κατέκτησε την πρώτη θέση ως η καλύτερη τεχνολογική εταιρεία για το 2024. Μια θέση που τιμά την ταυτότητα της Bitdefender ως Παγκόσμιο Ηγέτη στο Cyber Security. Λαμβάνοντας βαθμολογία 66,34 στις δοκιμές των ειδικών της PCMag και 72.25 στην καθαρή βαθμολογία υποστηρικτών, η Bitdefender ξεπέρασε εταιρείες – κολοσσούς του τεχνολογικού τομέα, ξεχωρίζοντας για την καινοτομία και την σταθερότητά της. Τέτοιες είναι η Apple, η Google, η Sony και η Samsung. Ο Eric Griffith, αρχισυντάκτης του PCMag, δηλώνει:

«Υπήρχαν πολλές εταιρείες παροχής υπηρεσιών anti-malware στη φετινή λίστα, αλλά το σκορ της Bitdefender την θέτει αρκετά μπροστά σε σχέση με τις υπόλοιπες.»

Η αξιολόγηση της Bitdefender πραγματοποιήθηκε με βάση δύο προϊόντα που έχουν αγαπηθεί από το καταναλωτικό κοινό: το Bitdefender Antivirus για Mac και το Bitdefender Premium Security. Στη συγκεκριμένα έρευνα, τα προϊόντα έλαβαν αξιολογήσεις της τάξεως των 4,5 στα 5 αστέρια.

Bitdefender Antivirus για Mac

Προσφέροντας μέγιστη προστασία και άριστη ταχύτητα, το Bitdefender Antivirus για Mac προφυλάσσει τις συσκευές από οποιονδήποτε ιό malware και adware. Ανιχνεύει κάθε είδους κακόβουλου λογισμικού σε όλες τις πλατφόρμες, ενισχύει τις ασφαλείς και ανώνυμες ιδιωτικές περιηγήσεις. Προστατεύει τα back up αρχεία του χρήστη από επιθέσεις ransomware, μέσω της τεχνικής Time Machine. Συγκριτικά με αντίστοιχα προϊόντα άλλων εταιρειών, το Bitdefender Antivirus για Mac προσφέρει καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα (AV Test).

Τώρα με τη νέα επέκταση Anti-tracker, το Bitdefender Antivirus για Mac μπλοκάρει κάθε tracker συλλογής προσωπικών δεδομένων. Προσφέροντας τη δυνατότητα στον χρήστη να διαχειριστεί τις ιστοσελίδες στις οποίες δίνει τις πληροφορίες του.

Bitdefender Premium Security

Το πακέτο ασφαλείας Bitdefender Premium Security εγγυάται ολοκληρωμένη ψηφιακή ελευθερία. Λειτουργώντας σε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως λογισμικού, το προϊόν αυτό προσφέρει πολυάριθμες υπηρεσίες υψηλής προστασίας κατά των επίδοξων επιθέσεων. Με anti-phishing, Network Threat Prevention και πολλαπλά επίπεδα προστασίας κατά των ransomware, το Bitdefender Premium Security διαφυλάσσει πλήρως τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη. Δεν επηρεάζει την απόδοση του συστήματος, αφού εγγυάται ασφάλεια χωρίς καθυστερήσεις. Τα νέα Anti-Tracker και Microphone Protection φροντίζουν για τη διασφάλιση των ιδιωτικών περιηγήσεων.

H Bitdefender, Παγκόσμιος Ηγέτης στο Cyber Security, σας προσφέρει ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για κάθε ανάγκη που θέλετε να καλύψετε κατά την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα βραβευμένα Bitdefender Antivirus για Mac και Bitdefender Premium Security, καθώς και πολλές άλλες επιλογές.

You May Like This