nowmag.gr

Ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, η Bitdefender συνεχίζει να αναπτύσσει συνεργασίες με τεχνολογικούς ηγέτες που μοιράζονται τη δέσμευσή της για αριστεία και καινοτομία. Η Bitdefender ανακοινώνει μια νέα πολυετή συνεργασία με τη Scuderia Ferrari.

Ξεκινώντας από το Σαββατοκύριακο με το Grand Prix της Σιγκαπούρης 2022 και πέρα, η Bitdefender θα εμφανίζει το εταιρικό της λογότυπο στα κράνη των οδηγών της Ferrari, καθώς και στα μονοθέσια F1-75 που οδηγούν οι Charles Leclerc και Carlos Sainz.

Επιπλέον, η Ferrari θα εξερευνήσει και θα αξιολογήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας της Bitdefender για να τα ενσωματώσει στις δραστηριότητές της.

Η συνεργασία είναι μια φυσική ευθυγράμμιση μεταξύ των δύο εταιρειών, αναδεικνύοντας τη δύναμη των δεδομένων, των ανθρώπων και των μηχανών που συνεργάζονται για να υπερέχουν.

Η Bitdefender πιστεύει ότι αυτή η συμφωνία ορόσημο θα προσφέρει μοναδική προβολή για την εταιρική ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και θα αναδείξει το συνεχές έργο των αναλυτών ασφαλείας και των μηχανικών της Bitdefender.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη συνεργασία επισκεφθείτε: https://www.bitdefender.com/scuderiaferrari/

You May Like This