nowmag.gr

Η εταιρεία Loulis Food Ingredients είναι η μεγαλύτερη αλευροβιομηχανία της Ελλάδας με ηγετική θέση Η εταιρεία Loulis Food Ingredients είναι η μεγαλύτερη αλευροβιομηχανία της Ελλάδας με ηγετική θέση και στον τομέα παραγωγής πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής με σημαντικές εξαγωγές, η οποία δραστηριοποιείται σήμερα εκτός από την Ελλάδα και στη Βουλγαρία με τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, στη Σούρπη, το Κερατσίνι, τη Θήβα και το Toshevo, κατέχοντας την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία.

Για τον Όμιλο, η BEWISE υλοποίησε ένα πολύ σημαντικό έργο που αφορά στο σύστημα  Business Intelligence με χρήση του Power BI και σύνδεση με το υπάρχον SAP HANA, που χρησιμοποιεί η εταιρεία.

Το σύστημα παρέχει τις παρακάτω πληροφορίες σε καθημερινή βάση:

  • Πληροφορίες πωλήσεων με βάση την χρονική ανάλυσή τους
    • Στοχοποίηση πωλητών και επίτευξη στόχων
    • Χρήση AI δυνατοτήτων του Power BI για την πρόβλεψη πωλήσεων και την επεξήγηση των γραφημάτων
    • Ανάλυση αγορών
    • Financial reports – PnL – Cashflow – Ανάλυση υπολοίπων πελατών
    • Κοστολόγηση παραγωγής
    • Ανάλυση αποθεμάτων – Εικόνα αποθήκης σε μία δεδομένη στιγμή στο παρελθόν. Σύγκριση αποθεμάτων και τάσεων ανά προϊοντική κατηγορία, εργοστάσιο και αποθηκευτικό χώρο.

Όπως δήλωσε o Κύριος Νικόλαος Λούλης  Πρόεδρος της Loulis Food Ingredients, «Ο όμιλος μας, υλοποιεί εδώ και καιρό με μεθοδικότητα το έργο επένδυσης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του. Με τη βοήθεια της BEWISE καταγράψαμε τις ζωτικές ανάγκες της επιχείρησης και προχωρήσαμε μαζί στο στάδιο υλοποίησης του έργου. Σε κάθε φάση του, η BEWISE λειτούργησε επίσης ως σύμβουλος, κατανοώντας σε βάθος τις business ανάγκες της επιχείρησής μας.»

H εξειδικευμένη ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών πληροφορικής της BEWISE βοηθά τους οργανισμούς να μεταμορφώσουν ψηφιακά τις δραστηριότητές τους και να προσφέρει τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Ως αποτέλεσμα, το κλείσιμο της χρονιάς βρήκε την BEWISE να συνεργάζεται σε πληθώρα έργων γύρω από ERP, CRM, Business Intelligence και Ψηφιοποίηση Διαδικασιών με χρήση των τεχνολογιών που προσφέρει η Microsoft σε θέματα business applications και collaboration.

Με γραφεία στην Ελλάδα και την Κύπρο, η καινοτομία είναι το σήμα κατατεθέν της BEWISE η οποία με αξιοπιστία και ασφάλεια υλοποιεί πολλά έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Cybersecurity σε Ελλάδα, Κύπρο και Δυτική Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Ισπανία και Ιταλία).

Περισσότερα για την BEWISE μπορείτε να βρείτε στο www.bewise.gr.

You May Like This